14 Μαρτίου 2011

Μέχρι το 2014 στην Red Bull o Φέτελ

Κάποια ρήση λέει ότι ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Γι΄ αυτό οι άνθρωποι της Red Bull ανακοίνωσαν σήμερα την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Σεμπάστιαν Φέτελ,...

ο οποίος στέφθηκε πέρυσι παγκόσμιος πρωταθλητής στη Φόρμουλα Ένα, ενώ βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο και στους κατασκευαστές. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο 23χρονος Γερμανός θα οδηγεί το μονοθέσιο της Red Bull έως το τέλος του 2014.


Ο Φέτελ έγινε πέρυσι ο νεώτερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία του αθλήματος, καθώς κατέκτησε τον τίτλο στο γκραν πρι του Αμπού Ντάμπι, σε ηλικία 23 ετών και 135 ημερών. Φέτος αρχίζει τη χρονιά ως φαβορί για τον τίτλο, αφού παρουσίασε πολύ καλή εικόνα στις δοκιμές, ενώ θα έχει γι΄ ακόμη μια χρονιά «ομόσταυλό» του τον Αυστραλό Μαρκ Γουέμπερ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος του 2011. Η Red Bull στηρίζει από το 1998 τον Φέτελ, ο οποίος είχε συμβόλαιο έως το τέλος του 2011, με οψιόν ανανέωσης για το 2012, και αυτός με τη σειρά του ξεκαθάρισε ότι είναι χαρούμενος που μένει στην ομάδα, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο.

«Ο λόγος, για τον οποίο θα μείνω έως το 2014 με τη Red Bull Racing, είναι ότι αισθάνομαι πολύ άνετα στην ομάδα» δήλωσε ο Φέτελ στην ιστοσελίδα της ομάδας και συμπλήρωσε: «Είμαι υπερήφανος που αποτελώ μέρος της ομάδας και είμαι υπερήφανος για ό,τι έχουμε επιτύχει μέχρι στιγμής και θα επιτύχουμε μαζί στο μέλλον».

skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails