1 Μαρτίου 2011

Άγρια δολοφονία επιχειρηματία στη Μεσσηνία

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της Μεσσηνίας η οποία εντόπισε το άψυχο σώμα του μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι τους στα Αγριώματα Καλαμάτας.

Ο 46χρονος άνδρας είχε φύγει λίγο μετά τα μεσάνυχτα από το σπίτι του λέγοντας στη σύζυγό του ότι πηγαίνει για ένα ποτό σε κοντινό μπαρ. Οι ώρες περνούσαν χωρίς ο ίδιος να επιστρέψει...
και όταν πια ξημέρωσε, η σύζυγός του έντρομη άρχισε να τον αναζητά.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, είδε το αυτοκίνητο του μέσα στα κτήματα σε απόσταση μάλιστα κοντινή από το σπίτι τους (περίπου 100 μέτρα). Πλησιάζοντας το όχημα, η γυναίκα του άτυχου 46χρονου «πάγωσε» στη θέα μιας καραμπίνας αλλά και του "ποτισμένου" με αίμα αυτοκινήτου

Ανοίγοντας το πορτ μπαγκάζ, η γυναίκα είδε τον άντρα της νεκρό, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο. Ο 46χρονος ήταν πλημμυρισμένος στο αίμα ενώ οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει χειροπέδες αλλά και σκληρή ταινία για να τον δέσουν.

Αργά το απόγευμα Δευτέρας έκανε αυτοψία ιατροδικαστής από την Πάτρα ενώ η σύζυγος του άτυχου 46χρονου -φανερά σοκαρισμένη- έδωσε κατάθεση στους αξιωματικούς της Ασφαλείας και φέρεται να ανέφερε με ποια πρόσωπα είχε διαφορές ο 46χρονος.

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails