15 Μαρτίου 2011

«Μόλις κατέβει χτυπήστε τον»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν συνομιλίες δύο εμπλεκόμενων στον ξυλοδαρμό του Κύρου Βασσάρα...

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso», η επίθεση στον διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας και παρατηρητή διαιτησίας στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 30 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, ήταν προσχεδιασμένη και μέσω της ΕΥΠ αποκαλύπτονται οι συνομιλίες τόσο του «εγκεφάλου» της επίθεσης όσο και του συνεργού του.

«Μόλις το ταξί σταματήσει να πέσετε πάνω του (σ.σ. στον Βασσάρα). Όταν στρίψει το αυτοκίνητο από τη γωνία, θα τον δείτε. Όταν κατέβει ξεκινάτε», αναφέρει η εφημερίδα ότι είναι μερικές από τις εντολές που κατάφερε να αποσπάσει η ΕΥΠ από την άρση των τηλεφωνικών απορρήτων και τις έρευνες που έγιναν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο άνθρωπος που δίνει τις συγκεκριμένες εντολές είναι άτομο του υποκόσμου και στη διάρκεια της επιχείρησης του ξυλοδαρμού του Βασσάρα είχε επαφές με συγκεκριμένο πρόσωπο που συντόνιζε την όλη ενέργεια.

Όπως αναφέρεται σχηματίζεται ήδη δικογραφία σε βάρος των εμπλεκόμενων και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο το θέμα. Το μόνο που σύμφωνα με το δημοσίευμα απομένει για να ολοκληρωθεί η έρευνα, είναι να συλλεχθούν στοιχεία και για τα δύο άτομα που ξυλοκόπησαν τον Κύρο Βασσάρα μπροστά στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια.

onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails