2 Απριλίου 2011

Ανοίγει τα χαρτιά του στις 4 Απριλίου ο Μπέος

Στις 4 Απριλίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η περίπτωση αποχωρήσεις του Αχιλλέα Μπέου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου,...

σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει στα γραφεία της ομάδας.

Όπως είπαμε και την Πέμπτη η περίπτωση να αποχωρήσει ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βόλο δεν έχει τελειώσει, αφού τις τελευταίες ημέρες ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φαίνεται πως έχει μετανιώσει μερικά από τα λεγόμενα του.


Λίγο η καλή πορεία της ομάδας, λίγο η προοπτική να αγωνιστεί ο Βόλος στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, έχουν βάλει σε σκέψεις τον κ. Μπέο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα πάρει πίσω τα λεγόμενα του, αφού ήταν ξεκάθαρος στα όσα είπε. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ στο επίσημο site της όμως, έκανε γνωστό πως στις 4 Απριλίου ο Αχιλλέας Μπέος θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου και θα ξεδιαλύνει την όλη υπόθεση.

Την άλλη Παρασκευή πάντως θα γίνει και ΔΣ στα γραφεία της ΠΑΕ, στο οποίο ο κ. Μπέος θα αποκαλύψει τα σχέδια του στα μέλη της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κ. Αχιλλέας Μπέος θα έρθει στο Βόλο την Παρασκευή 1 Απριλίου και θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας. Το Σάββατο 2 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, όπου θα ενημερώσει τα μέλη του Δ.Σ. για τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα και τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2011, στις 12.30, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης, στα γραφεία της ΠΑΕ, Π. Μελά 3 με Ιάσονος, στο Βόλο".

sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails