6 Μαΐου 2011

Το Χαµόγελο του Παιδιού δεν έχει παρά µόνο 2 µήνες ζωής

Στους καιρούς που ζούμε τίποτα δεν μπορεί να μας επιβάλει κάτι που δεν θέλουμε,(ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.... ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑΑΑΑ ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ),
τέλος πάντων εγώ σήμερα αποφάσισα να μην πάω για καφέ...

και ας έχει ωραία μέρα θα στείλω μήνυμα στο χαμόγελο του παιδιού 2,5ευρώ και μετά θα τα πληρώσω στη σύνδεση του κινητού μου 2,8 που θα μου βγεί με τα τέλη της ελεγχόμενης κινητής μας χρεωκοπίας-συγνώμη- τηλεφωνίας.

Γιατί δεν θέλω να κλείσει... και επειδή το βλέπω και λίγο παραπέρα-κατά τη γνώμη μου πάντα- στρέφω το ίδιο όπλο τους (κινήτο), εναντίον <<τους>>, χα-χα. Κάποτε θα μάθουμε να το πράττουμε σε ένα υψηλότερο στάδιο γιατί θα αντιληφθούμε ότι τα δικά μας όπλα θα είναι ανήμπορα για να επιβιώσουμε. Όταν θα κλείνει και το δικό μας σπίτι....

Υ.Σ: Τον καφέ θα τον πιώ <<Σπίτι>>.-

11/04/2011
Το Χαµόγελο του Παιδιού δεν έχει παρά µόνο 2 µήνες ζωής κι ένα σωρό αγγελούδια θα γυρίσουν σε γονείς που τα κακοποιούν ή θα µείνουν στο δρόµο, γιατί τους γίνεται έξωση από το σπίτι που στεγάζουν τα παιδιά λόγω έλλειψης χρηµάτων.

Κάντε όλοι ένα µικρό κόπο και στείλτε µήνυµα στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO (χρέωση 2,46 € ανά SMS) ή καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 901 11 151515 (χρέωση 3,67 € ανά κλήση).

Να ßοηθήσουµε όλοι να µη χάσουν το σπίτι τους. 2.5€ δεν θα λείψουν από κανένα!



ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΔΕΙΤΕ πώς µπορείτε να ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ


Το χαμόγελο του παιδιού σßήνει... προωθήστε το σε όσους περισσότερους μπορείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails