27 Μαΐου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ "ΑΟΡΑΤΟΙ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΣΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΟΥΣ


Και στα δύο πανό που εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα είναι γραμμένο το σύνθημα που υποτίθεται είπαν οι Ισπανοί για εμάς:Δηλαδή "κάντε ησυχία,για να μην....

ξυπνήσουν".
Είναι φανερό πως οι...αυθόρμητοι διοργανωτές θέλουν να ξεσηκώσουν και τους υπόλοιπους λαούς της Μεσογείου (καταρχήν),έτσι ώστε να επικρατήσει γενικευμένη ταραχή,να καταρρεύσουν οι Κυβερνήσεις ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΕΙ!

Το ερώτημα είναι,κατά πόσο θα "τσιμπήσουν" Ιταλοί και Γάλλοι:Προς το παρόν,περιδιαβαίνοντας σε ιστοσελίδες και σελίδες τους στον "Μεγάλο Αδελφό" (Facebook),παρατηρήσαμε καθολική αδιαφορία για την "επανάσταση".

Ελπίζουμε πάντως,να...διαθέτουν σε αυτές τις χώρες ΣΚΑΙ,Κανάκηδες και λοιπούς "εξεγερτές":Αν όχι,να μας πουν να τους στείλουμε εμείς!
Και για να μην ξεχνιόμαστε (απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών):

"Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;". Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις".


hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails