27 Μαΐου 2011

Η Χρονοδινη της Γης κατεστραμμενη και το ραντεβου σου με το μελλον!

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος σόκαρε τους επιστήμονες στην Ρωσία όταν αναφέρθηκε σε έκθεση της ότι πάνω από την πόλη Yekaterinburg γνωστή και ως Ekaterinburg,...

(Που είναι μια από τις τέσσερις μεγαλύτερες πόλις στα Ουράλια Όρη της Ρωσίας) ότι ο "ιστός" του Χωροχρόνου της Γης μας είναι διαλυμένος!! Σήμερα θα σας ταξιδέψω σε μια ιστορία για γερά νεύρα και ανοικτά μυαλά!

Η ύπαρξη μια δίνης του χωροχρόνου γύρω από τον πλανήτη Γη πρώτη φορά ανακοινώθηκε ως θεωρία από τον από το μεγάλο θεωρητικό φυσικό ο οποίος ανέπτυξε τη θεωρία της Γενικής Σχετικότητας, τον Albert Einstein (1879-1955) και η οποία πρόσφατα επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ από επιστήμονες της ΝΑΣΑ που εργάζονται από το 1963 στο λεγόμενο project Gravity Probe Β το οποίο θεωρείτε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στην ιστορία της ΝΑΣΑ.

Σύμφωνα με τον φυσικό Francis Everitt του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, ο οποίος είναι κύριος ερευνητής του Gravity Probe B "ο χωροχρόνος γύρω από τη Γη φαίνεται να είναι παραμορφωμένος όπως ακριβώς προβλέπει η γενική σχετικότητα." Ο Clifford Will του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σαιντ Λούις, και ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στις θεωρίες του Αϊνστάιν, αναφέρει επιπλέον αυτών των νέων ευρημάτων που αποκαλύφθηκαν από το Gravity Probe B ότι, «Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα έπος. Μια μέρα θα πρέπει να αναφέρεται σε σχολικά βιβλία ως ένα από τα κλασικά πειράματα στην ιστορία της φυσικής».

Αυτή η μαζική "ρήξη" στο χώρο-χρόνο δίνη της Γης μας βεβαιώθηκε από τις εκατοντάδες χιλιάδες των κάτοικων Yekaterinburg που φωτογράφησαν και βιντεοσκόπησαν το γεγονός..
Βέβαια η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ έσπευσε να καλύψει το γεγονός με ψεύδη και να το δικαιολόγηση ως γεγονός που προκλήθηκε από στρατιωτικό δορυφόρο (Σογιουζ) ο οποίος έμπαινε σε τροχιά!!!!! Αυτό βέβαια που παρέλειψαν να πουν τα ΜΜΕ είναι πως ενώ το κοσμικό αεροδρόμιο Plesetsk που είναι στη βόρεια Ρωσία και 2.500 χιλιόμετρα από τα Ουράλια θα μπορούσε κάποιος να δει αυτό το αποτέλεσμα .. από πάνω του.. ενώ θα έπρεπε να έχει μπει σε τροχιά σε άλλη κατακόρυφο!!!Και αν υποθέσουμε βέβαια ότι την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα έγινε κάποια προσεδαφίσει η εκτόξευση, πράγμα που κανείς δεν πιστοποιεί!!

Για να γίνει όμως πιο κατανοητή αυτή η ιστορία και να μπορέσουμε να σας δώσουμε την καλύτερη εξήγηση πρέπει να σας αναφέρουμε και τον κομήτη Elenin και την παρέα του 2010 SO16 και 2005 YU55 που πλησιάζουν κάθε μέρα την γη!Οι επιστήμονες από την Ρωσία θεωρούν ότι η αιτία της "ρήξης" της χρονοδίνης της γης είναι η έλευση του κομήτη Elenin και της παρέας του τον οποίο πρώτο ανακάλυψε στις 10 Δεκεμβρίου 2010 ο ρώσος αστρονόμος Leonid Elenin του ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Μαθηματικών..ο οποίος ανακάλυψε ακόμα ότι ο κομήτης και η παρέα του είναι σε τέλεια "ευθυγράμμιση"!!!! (δεν γίνονται αυτά..!!!)
Και επειδή δεν γίνονται αυτά με τους κομήτες κινέζοι επιστήμονες ρίξανε στο "τραπέζι" of the records την ιδέα ότι.. μπορεί να μην είναι παρέα από κομήτες αλλά.. διαστημόπλοια!!!
Πάμε τώρα να κάνουμε το σενάριο να γίνει πιο δημιουργικό και πιο δυνατό σε συναίσθημα! Πάρα πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν την υπάρξει παλαιών πολιτισμών και αρχαίων αστροναυτών! Π.χ Ζαχαρία ζιτσιν..
Σήμερα όλοι μιλάμε για το ημερολόγιο των Μάγιας το οποίο με ακρίβεια καλύτερη και από την δική μας, καταμετρούσε τον χρόνο και τις εποχές ...; και σίγουρα όλοι γνωρίζετε την προφητεία και το 2012 ...;21 Δεκεμβρίου!!Υπάρχουν αναρίθμητα ευρήματα τεχνολογίας από αρχαιολόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν βάση τις ιστορίας που διδαχτήκαμε εμείς οι άνθρωποι!.
Από την άλλη υπάρχουν ιερατεία που διοικούν αυτό τον κόσμο έχοντας κρατήσει την "απόκρυφη γνώση " τους.. και μπορούν και ελέγχουν την ζωή μας !!
Ποιοι τους έδωσαν αυτήν τη γνώση? Ποιοι κατασκεύασαν αυτή την άγνωστη τεχνολογία?
Υπάρχει περίπτωση τα ιερατεία, να εκμεταλλεύτηκαν την γνώση? Και ένα ραντεβού προκαθορισμένο με το μέλλον , να το έχουν κάνει στην συνείδηση μας να είναι μια"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"?

Αυτοί που υπηρέτησαν "αυτούς" που έφυγαν για να επιστρέψουν σε συγκεκριμένο ραντεβού στο μέλλον, τήρησαν ότι διδάχτηκαν, ή παρασύρθηκαν από την εξουσία, αμάρτησαν με τον δικό τους τρόπο? ...;

Μήπως έτσι δικαιολογείται και η σημερινή τρέλα των ηγετών μας? Μήπως υπάρχει κάποιο πολύ ποιο μεγάλο "αφεντικό" που ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν άμεσα?
Σε αυτό το σενάριο είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί πρέπει να βρούμε απαντήσεις για αυτό όσο εσύ θα είσαι προσκολλημένος στο ψέμα που σου δίδαξαν.. δεν θα μπορείς να με βοηθήσεις.. όσο θα παραμένεις "σκλάβος" θα παραμένω σκλάβος. Το να γίνουμε ΕΝΑ όλοι μαζί τώρα, δεν έχει να κάνει με οικονομικές (στημένες, ψεύτικες) κρίσεις ...; αλλά με την ζωή μας.. και όχι μόνο εδώ.. όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά Παγκόσμια! ...; Είμαστε παιδιά της γης, με άγνωστους γονείς.. και με πολύ κακές "νταντάδες". Οι γονείς θα έρθουν.. ποιον θα πιστέψουν είναι το θέμα.. το παιδί ή την "νταντά"!!


a-pistefto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails