4 Μαΐου 2011

Ροζ βίντεο γνωστής τηλεπερσόνας με ποδοσφαιριστή

Ροζ σκάνδαλο με γνωστή τηλεπερσόνα που εκβιάζει διεθνή ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα με ροζ βίντεο. Τι δείχνει το ερασιτεχνικό sex video tv-περσόνας με ποδοσφαιριστή;...

Η γνωστή τηλεπερσόνα και ο διάσημος διεθνής ποδοσφαιριστής διασκέδαζαν μαζί ένα βράδυ και τελικά κατέληξαν στο κρεβάτι του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Τηλεπερσόνα και ποδοσφαιριστής πέρασαν ένα καυτό βράδυ το οποία εξελίχθηκε πιο άγρια από ότι περίμεναν.

Κάποια στιγμή στο δωμάτιο μπήκε ένας φίλος του ποδοσφαιριστή για να μαγνητοσκοπήσει τις ιδιαίτερες στιγμές του ζευγαριού στο κινητό του τηλέφωνο. Η τηλεπερσόνα σάστισε και θέλησε να αποχωρήσει, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής έδειχνε πιο άνετος.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως, η tv persona άλλαξε γνώμη παραδομένη στα σεξουαλικά θέλγητρα του ποδοσφαιριστή. Στο πίσω μέρος του μυαλού της ήταν φυσικά οτι θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία.

Μετά το τέλος της φάσης, η τηλεπερσόνα ζήτησε το ροζ βίντεο για να θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί. Ο ποδοσφαιριστής έκανε το λάθος και της το έδωσε.

Η καυτή κοπέλα, που εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση, από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα ζητάει από τον αθλητή να της ικανοποιήσει διάφορα αιτήματα, απειλώντας τον οτι θα δώσει στη δημοσιότητα το καυτό ερασιτεχνικό sex video. Αυτό που επιδιώκει η κοπέλα είναι να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της μέσω της σχέσης με έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή.

Ο διεθνής αθλητής, ο οποίος ήθελε απλώς να κάνει one night stand με την καυτή κοπέλα, προσπαθεί να αποφεύγει την τηλεπερσόνα. Τρέμει όμως στην ιδέα ότι το ροζ βίντεο τηλεπερσόνας-ποδοσφαιριστή θα βγει στη δημοσιότητα. Σε συνομιλίες με τους συναθλητές του, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είπε οτι αν tv persona δεν σταματήσει να τον εκβιάζει, θα απευθυνθεί στο δικηγόρο του και θα της κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

fimes 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails