25 Μαΐου 2011

ΜΗΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;

Σε ένα εντυπωσιακό και "εκρηκτικό" ρεπορτάζ, το πακιστανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, έδωσε στη δημοσιοτητα, μια ζωντανή συνέντευξη με αυτόπτη μάρτυρα,...

κατά τη διάρκεια της επίθεσης, των ΗΠΑ, στο εικαζόμενο ως κρησφύγετο του Οσάμα μπιν Λάντεν.
Ο αυτόπτης μάρτυρας, Μοχάμαντ Μπασίρ, περιγράφει το συμβάν, καθώς ξετυλίγεται...

"Από τα τρία ελικόπτερα, που πήραν μέρος στην επιχείρηση, μόνο ένα μετέφερε τους κομάντος και επέστρεψε, κάποια στιγμή, για να τους πάρει, αλλά αυτό ήταν το ελικόπτερο, που έπιασε φωτιά.
Ο μάρτυρας δήλωσε ότι δεν υπήρχαν επιζώντες, παρά μόνο πτώματα
"Είδαμε το ελικόπτερο να παίρνει φωτιά, είδαμε τα νεκρά σώματα, αλλά γρήγορα τα πάντα μαζεύτηκαν και τώρα δεν υπάρχει τίποτα",

"Αναρωτήθηκα, στη συνέχεια, πώς ένα ελικόπτερο μπορεί να συντριβεί, όπως ο Λευκός Οίκος ανέφερε, χωρίς τουλάχιστον να υπάρξουν τραυματισμοί".
Ωστόσο, στην πρωτότυπη ιστορία του Λευκού Οίκου, οι Αμερικανοί κομάντος, όχι μόνο επέζησαν από τη 40λεπτη μάχη, με την Αλ Κάιντα, που θεωρείται η πιο υψηλά καταρτισμένη, πιο επικίνδυνη, που διαθέτει τους πιο σκληρούς δολοφόνους του πλανήτη, χωρίς μια γρατσουνιά, ενώ επέζησαν και από τη συντριβή του ελικοπτέρου χωρίς να πάθουν το παραμικρό.

Το ρεπορτάζ του είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα You Tube.
Αν η συνέντευξη, δεν είναι προϊόν φάρσας και η μετάφραση είναι σωστή, τώρα γνωρίζουμε την απάντηση στο ερώτημα:
Γιατί δεν υπήρξε, στο Λευκό Οίκο, τελετή, με τον Πρόεδρο Ομπάμα να απονέμει μετάλλια σε όλη την ηρωική ομάδα των κομάντος, που εντόπισαν και εκτέλεσαν τον "νούμερο 1" καταζητούμενο, παγκοσμίως;

Η φήμη ότι ο Ομπάμα θέλησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά των στρατιωτών, για να μην δεχθούν τα αντίπονα της Αλ Κάιντα, μειώνει την "ηρωική" εικόνα των σκληρών-τύπων ανδρών και την ευπιστία των στελεχών ότι δεν έκαναν τίποτα άλλο από τα να εξυπηρετήσουν τα πολιτικά συμφέροντα του Ομπάμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανένα αμερικανικό Μέσο, δεν αναφέρθηκε στο εν λόγω ρεπορτάζ.
Αν οι συντάκες, αρμόδιοι για θέματα του Λευκύ Οίκου, γνώριζαν το ρεπορτάζ, τότε κανείς δεν ζήτησε από τον Πρόεδρο Ομπάμα ή τον εκπρόσωπο Τύπου του, να κάνει κάποιο σχόλιο.
Η Helen Thomas, που ήταν η τελευταία, αρκετά γενναία, Αμερικανίδα δημοσιογράφος, που έκανε τέτοια ερώτηση, βρέθηκε νεκρή, με κάποιους να αναφέρουν πως την οργάνωσε το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι.


liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails