30 Μαΐου 2011

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας: Δόθηκε η εκκίνηση για τον Παγκόσμιο Αγώνα ENDURO

Την εκκίνηση του μεγάλου εγχειρήματος για την ΜΟ.ΛΕ.Κ έδωσε το βράδυ της Κυριακής, ο πρόεδρος κ. Σπύρος Μπαούτης παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού, του αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου, εκπροσώπων φορέων της πόλης, δεκάδων υποστηρικτών και φίλων...

Στην εκδήλωση ενημέρωσης - τελετής έναρξης, δώθηκαν όλες οι πληροφορίες για την μεγάλη διοργάνωση, ξεκινώντας από τους ανθρώπους που στηρίζουν με τις χορηγίες τους έως και τις διαδρομές και τι θα περιλαμβάνουν αυτές.

Η κα Όλγα Κουτσαλιάρη ( Γραμματειακή υποστήριξη ) διεύθυνε την παρουσίαση η οποία ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Σπύρου Μπαούτη. Στην συνέχεια ο Σωτήρης Πούλιος, Γραμματεάς και υπεύθυνος αγωνιστικού, έδωσε όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Δημ. Σακελλαρίου δήλωσε πως είναι κοντά στους ανθρώπους της ΜΟΛΕΚ καθώς και η Δημοτική Αρχή που βοηθά και θα βοηθήσει όπου μπορεί για να πάνε όλα καλά στον αγώνα.

Στην συνέχεια, ο κ. Σπύρος Μπαούτης κουνώντας την καρό σημαία έδωσε την εκκίνηση της "Παγκόσμιας" προσπάθειας που γίνεται από την Καλαμπάκα και την ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails