16 Μαρτίου 2012

Ατελείωτες ουρές για το νέο iPad

Η ημέρα που όλοι περίμεναν ήρθε και το νέο iPad εμφανίστηκε σε δεκάδες καταστήματα σε 10 αγορές σε όλο τον κόσμο.
Οι ουρές ήταν όπως είναι αναμενόμενο τεράστιες και εκατοντάδες άνθρωποι περίμεναν...

 για να αποκτήσουν από τους πρώτους το δημοφιλέστερο tablet της αγοράς.

Πωλήσεις τα μεσάνυχτα
Η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που πολλά καταστήματα άνοιξαν τα μεσάνυχτα για να προμηθεύσουν τους καταναλωτές με νέα iPad έτσι ώστε να γλιτώσουν την ουρά καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Αυτό έγινε τόσο στις ΗΠΑ με τα 24ωρα καταστήματα της WalMart να κάνουν τρελές πωλήσεις όσο και στη Βρετανία με τα καταστήματα PC World να ανοίγουν εκτάκτως τα μεσάνυχτα για να πουλήσουν iPad.

Χώρες όπως η Αμερική, η Βρετανία, η Γαλλία, η Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ είχαν από σήμερα στα καταστήματά τους το νέο iPad ενώ στην Ελλάδα θα χρειαστεί λίγη περισσότερη υπομονή.

Στην κορυφή η μετοχή
Το λανσάρισμα του νέου iPad δεν προκάλεσε μόνο πανζουρλισμό στους φαν της Apple αλλά και στην μετοχή της που εκτοξεύθηκε στα 600+ δολάρια σημειώνοντας αύξηση κατά 70% μέσα σε ένα χρόνο.

Η Morgan Stanley προβλέπει ότι η μετοχή της Apple θα φτάσει τα 960 δολάρια μέχρι το 2013 εάν βέβαια η αγορά ηλεκτρονικών παραμείνει ανοδική.

Η Apple παρουσίασε το iPad το 2010 και από τότε έχουν πουληθεί πάνω από 55 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για μια ανοδική αγορά αφού σύμφωνα με την Gartner, μέχρι το 2015 θα έχουν πουληθεί 326 εκατομμύρια ταμπλέτες με την Apple να κερδίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των πωλήσεων.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails