16 Μαρτίου 2012

Η υπόθεση του Έρνι Σέρερ στην TV (video)

Θέμα στην τηλεοπτική εκπομπή “48 Hours Mystery” έγινε η υπόθεση του Έρνι Σέρερ, επαγγελματία παίκτη πόκερ, που δολοφόνησε τους γονείς του...

 Σχεδόν πέρασε ένας χρόνος από τότε, που ο Έρνι Σέρερ καταδικάστηκε για τη δολοφονία των γονιών του, που φημολογείται ότι είχε κίνητρο την αποπληρωμή χρεών από τζόγο.

Η εκπομπή του CBS, “48 Hours Mystery”, που ασχολείται με σοκαριστικές υποθέσεις πραγματικών εγκλημάτων αφιέρωσε μια εκπομπή στην υπόθεση του Σέρερ.

Ο Σέρερ παρακολουθείτο για περισσότερο από έναν χρόνο από την αστυνομία, που τον είχε ως ύποπτο για τη στυγνή δολοφονία των γονιών του, το 2008, αλλά οι Αρχές δεν είχαν τα απαιτούμενα στοιχεία για να τον συλλάβουν. Η αστυνομία αποκάλυψε ότι ο Σέρερ ζούσε μια διπλή ζωή, καθώς εκτός από το άνετο και καλό παρουσιαστικό του, χρειαζόταν απεγνωσμένα χρήματα, για να αποπληρώσει χρέη από τζόγο και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Πριν προλάβει η αστυνομία να αναφέρει στον ίδιο όσα έμαθε, ο Έρνι είχε αφήσει τη γυναίκα του και τα τρία του παιδιά για να πάει σε ταξίδι για τζόγο και γυναίκες.

Στην εκπομπή μιλούν τόσο η πρώην σύζυγός του, όσο και η αδερφή του, που μοιράζονται το δράμα τους, μιλώντας για έναν άνθρωπο, που τελικά δεν ήξεραν.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εκπομπή:

pokercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails