23 Ιουλίου 2012

ΝΙΚΗ-> μια λέξη που αυξάνει τη δόνηση μας...

NIKH ... "Αυτή η λέξη θα βάλει την ψυχοσωματική συχνότητα στο 3,2. Η συνηθισμένη ανθρώπινη συχνότητα είναι 0,3 – 0,7. Τόσο βαρετοί είστε. Δεν αστειεύομαι. Για την ακρίβεια, αυτό είναι κάτι που όλοι πρέπει να γνωρίζετε. Ο πιο επιτυχημένος άνθρωπος είναι ...
0,9. Ο πιο αποτελεσματικός, ο πιο ευφυής άνθρωπος είναι 0,9. Κατά κανόνα, ένας συνηθισμένος άνθρωπος, που είναι πολύ απλός και άμεσος, δεν είναι πάνω από 0,7. Κάποιος για τον οποίο είστε πολύ περήφανοι, ή που είναι πολύ ελκυστικός, κάποιος στον οποίο θέλετε να μιλάτε, είναι 0,9. Στην ιδανική περίπτωση, ένας άνθρωπος θα πρέπει να είναι 2,1 για να μπορεί να διαχειριστεί την ζωή. Γύρω στο δύο, θεωρείται φυσιολογικό, τόσο πολύ υπο-χρησιμοποιημένοι είμαστε ως προς την ικανότητά μας.
Η ψυχοσωματική σας κατάσταση το καθορίζει. Η ψυχοσωματική καθορίζει τον βιορυθμό σας. Ο βιορυθμός σας καθορίζει την διάθεσή σας. Η διάθεσή σας καθορίζει την αρετή σας. Η αρετή σας καθορίζει την τάση σας. Η τάση σας καθορίζει την έλξη σας. Η έλξη σας καθορίζει την απόφασή σας. Η απόφασή σας καθορίζει την ζωή σας. Οπότε, απλώς εισπνεύστε – για ένα, δύο ή τρία -δευτερόλεπτα – επαναλάβετε την λέξη νοητικά, και αφού την πείτε, εκπνεύστε.
Ζείτε με την αναπνοή, πεθαίνετε με την αναπνοή. Και μπορείτε ψυχοσωματικά να αυξήσετε την ενέργεια στη στιγμή, απλώς χρησιμοποιώντας την αναπνοή. Και η λέξη-κλειδί, ο κωδικός, που την ονομάζουν λέξη-κλειδί, είναι «Νίκη». Απλώς χρειάζεται να εισπνεύσετε και να το πείτε νοητικά.
Αφήστε τον αέρα πίσω σας, τους αγγέλους να χορεύουν μαζί σας και την συνειδητότητά σας να σας οδηγήσει στην Νίκη.
Ομιλία του Γιόγκι Μπάτζαν, στις 31.12.1992
facebook.com/chryssa.whilhelmntemiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails