1 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκεφάλισαν δύο παιδάκια στο Αφγανιστάν. Άσυλο στα γυναικόπαιδα, απέλαση των ενηλίκων ισλαμιστών από την Ελλάδα ΤΩΡΑ.

Επιτρέψαμε στους εχθρούς της ανθρωπότητας να παρελάσουν στο λίκνο του ανθρωπισμού. Ένα 12χρονο αγόρι και ένα 6χρονο κορίτσι βρήκαν φρικτό θάνατο δι’ αποκεφαλισμού στο Αφγανιστάν, σε δύο διαφορετικά περιστατικά, σύμφωνα με ανακοίνωση των αφγανικών αρχών. Το αγόρι απήχθη και δολοφονήθηκε στην επαρχία της Νότιας Κανταχάρ την Τετάρτη, και μάλιστα ...
το κεφάλι του βρέθηκε κοντά στο σώμα του, σε μια προσπάθεια να σταλεί μήνυμα σε όσους στηρίζουν την κυβέρνηση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κυβερνήτη της επαρχίας. Ο αδερφός του άτυχου αγοριού υπηρετεί στην τοπική αστυνομία. Εκπρόσωπος των Ταλιμπάν, πάντως, αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη των ισλαμιστών ανταρτών για το περιστατικό.
Το 6χρονο κορίτσι αποκεφαλίστηκε στην επαρχία της Καπίσα, ωστόσο οι αρχές αδυνατούν να προσεγγίσουν το χωριό όπου συνέβη το έγκλημα, για λόγους ασφαλείας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν για τον αποκεφαλισμό ευθύνεται η οικογένειά της ή οι Ταλιμπάν. Σύμφωνα με αναλυτές, τα περιστατικά των αποκεφαλισμών εγείρουν φόβους για το κατά πόσο η ηγεσία των Ταλιμπάν, που προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα πιο μετριοπαθές προφίλ, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί σταδιακά στην πολιτική ζωή του Αφγανιστάν, ασκεί πραγματικά έλεγχο στο σύνολο των μαχητών της.
Στις 27 Αυγούστου, 17 Αφγανοί, μεταξύ αυτών δύο γυναίκες, είχαν πληρώσει με αποκεφαλισμό τη συμμετοχή τους σε μια γιορτή με μουσική και χορό.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails