1 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκοπή Αιθερικών Χορδών με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Όταν έχουμε δεσμούς με κάποιο πρόσωπο, που είναι βασισμένοι στο φόβο, δημιουργούμε πνευματικά, αιθερικά λουριά, ή δεσμούς εξάρτησης και φόβου, για να αποτρέψουμε το πρόσωπο ή το αντικείμενο, να φύγει ή να αλλάξει.
Ο δεσμός αυτός είναι σαν ένα χαλινάρι που λέει, "Μην αλλάξεις!" ή "Μη μ' αφήσεις!" ή "Μη με πληγώσεις!".
Πολλοί άνθρωποι με χρόνιους πόνους σε διάφορα σημεία του σώματος έχουν μεγάλες χορδές στις περιοχές αυτές που είναι οι πραγματικοί ένοχοι.
Όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα που υφίσταται η σχέση τόσο μεγαλύτερη είναι η χορδή.
Τα αιθερικά λουριά αυτά μοιάζουν με ιατρικά σωληνάκια και μεγαλώνουν ανάλογα με την διάρκεια και την ένταση της σχέσης.
Έτσι οι μεγαλύτερες αιθερικές χορδές είναι εκείνες που μας ενώνουν με γονείς, αδέλφια και άλλες μακροχρόνιες και έντονες σχέσεις.
Οι αιθερικές χορδές είναι κενοί σωλήνες μέσα από τους οποίους ρέει ενέργεια από και προς τα άτομα τα οποία συνδέουν.
Πρόκειται για χορδές που είναι βασισμένες στον φόβο και την εξάρτηση, γι΄αυτό οι σχέσεις αυτές είναι ανθυγιεινές, δυσλειτουργικές και εξαρτημένες.
Δεν έχουν καμία σχέση με την αγάπη και το υγειές μέρος της σχέσης. Όταν κόβουμε χορδές, δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν να εγκαταλείπουμε, ή να χωρίζουμε τον άλλον.
Απλά αποδεσμεύουμε το μη υγειές κομμάτι της σχέσης.
Αν συνδέεστε με κάποιον που αντλεί ενέργεια από σας, θα νοιώθετε κουρασμένοι χωρίς να γνωρίζετε το γιατί.
Υπάρχουν άνθρωποι που απομυζούν την ενέργειά σας και σας αποστραγγίζουν, με αποτέλεσμα να σας εξαντλούν. Η απώλεια της ενέργειάς σας οφείλετε σε αιθερική άντληση.
Εάν το πρόσωπο με το οποίο είστε αιθερικά συνδεδεμένοι, θυμώσει, ή ενέργεια του θυμού του, θα διοχετευτεί μέσα από τις αιθερικές χορδές κατευθείαν στο σώμα σας και στα ενεργειακά σας κέντρα.
Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, ανεξήγητο σωματικό πόνο.
Αποκοπή Αιθερικών Χορδών με τον Μιχαήλ.
Καλέστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ & δείτε τον να κρατά το πύρινο σπαθί του, με το οποίο αποκόπτει κάθε σύνδεση με την αρνητικότητα, τον θυμό, τον φόβο, τη θλίψη.
Απλά πείτε σιωπηλά ή δυνατά.
"Αρχάγγελε Μιχαήλ σε καλώ κοντά μου τώρα. Σε παρακαλώ κόψε τις αρνητικές αιθερικές χορδές του φόβου, που απομυζούν την ενέργειά & την ζωτικότητα μου".
Καθίστε ήρεμα & δείτε πως αποκόβει τις χορδές.
Δείτε τον να στέλνει θεραπευτική ενέργεια μέσα από τις κομμένες χορδές, τόσο σε σας, όσο & στο άλλο άτομο.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μπορεί να αποκόψει χορδές μόνο αν είστε πρόθυμοι να αποδεσμεύσετε παλιές δυσαρέσκειες που σχετίζονται με το πρόσωπο που είστε συνδεδεμένοι.
Εάν κρατάτε θυμό, ή αδυνατείτε να συγχωρήσετε η χορδή δεν θα αποκοπεί.
Δηλώστε: «Είμαι πρόθυμος να ανταλλάξω όλο τον πόνο & τον θυμό με γαλήνη. Ζητώ η γαλήνη να αντικαταστήσει τώρα κάθε πόνο».
Οι άνθρωποι που βοηθούν άλλους στο πλαίσιο του επαγγέλματός τους, όπως δάσκαλοι, ιατροί, νοσηλευτές, σύμβουλοι & θεραπευτές, συχνά έχουν πολλές χορδές που τους συνδέουν με τους μαθητές τους & τους ασθενείς τους.
Το ίδιο ισχύει & για ανθρώπους που βοηθούν φίλους & συγγενείς σε ανάγκη.
Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε αποκοπή μετά από κάθε συνεδρία βοήθειας ή οποτεδήποτε νοιώθετε σωματικό πόνο ή υπνηλία χωρίς προφανή λόγο.


                                         Βιβλιογραφία: Αγγελική Θεραπευτική Doreen Virtue


gateoflight.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails