16 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.... ΑΡΙΘΜΟΙ

ΤΟ ΕΝΑ

 ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΥ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΟΣΟΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΡΙΣΗ. ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΣΩΝ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ. 
ΜΙΑ ΘΕΛΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

 ΤΟ ΔΥΟ 

 ΤΟ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΝΑ. ΟΧΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΥΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΩΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΤΟ ΔΥΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ. 
 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΑ ΗΜΙΣΕΑ. ΤΟ ΔΥΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΧΩ Η ΑΠΑΤΗΛΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΝΥΜΦΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΗΧΩ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΡΚΙΣΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ. ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ. 
 ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΥΟ ΚΑΝΕΙ ΜΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΥΤΟ ΩΣ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΩΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ. ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΣΙΡΙ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ. 
 ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΑΛΛΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ. 

 ΤΟ ΤΡΙΑ 

 ΤΟ ΤΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΟΡΥΦΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΤΟ ΤΡΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. 

 ΤΟ ΤΡΙΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΗ. ΤΟ ΤΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΣΦΙΓΓΑ ΣΤΟΝ ΟΙΔΙΠΟΔΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΤΟ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. 

 ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ 

 ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΤΙΑ ΓΗ ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ: ΞΗΡΑΣΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΕΡΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ: ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΕΠΕΙ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΑΜΠΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ. ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΥ ΛΙΘΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.

 ΤΟ ΠΕΝΤΕ

 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΝΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ ΔΥΟ ΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΡΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΕΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΤΟ ΤΡΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΙΑ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΗ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΟ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΨΥΛΟΤΕΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΝΟΥ. 

 ΤΟ ΕΞΙ 

 ΤΟ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΑΙΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΤΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ 3 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6. ΣΥΝΕΠΩΣ 1+2+3=6. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ 28,496 ΚΑΙ 8,128. ΤΟ ΕΞΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΙΑΙΡΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ 1*2*3=6. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΤΙΟΥ ΘΥΛΥΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΘΩΣ 2*3=6. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΘΗΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΑΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ ΑΡΙΘΜΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΖΩΗ Η ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΞΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΣΤΕΡΕΗ ΓΕΝΝΑ. ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΗΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΞΙ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΚΑΝΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ.

 ΤΟ ΕΠΤΑ

 ΤΟ ΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΤΟ ΕΠΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΧΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ. ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΟΜΩΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΠΝΟΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΕΝΑΝ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΠΤΑ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ. \

ΤΟ ΟΚΤΩ 

 ΤΟ ΟΚΤΩ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΟΚΤΩ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΩΣ ΟΚΤΑΓΩΝΟ. ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΤΟ ΟΚΤΩ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΠΛΕΓΜΕΝΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. ΤΟ ΟΚΤΩ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΜΥΗΣΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΦΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Η ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΟΚΤΩ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ. ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΟΜΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΤΙΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΕΔΙΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. 

 ΤΟ ΕΝΝΙΑ 

 ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΙΚΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΑ ΑΝ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΝΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 9+9=18 ΚΑΙ 1+8=9. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΝΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΝΑ. ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 8. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. 

 ΤΟ ΔΕΚΑ 


 ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΤΟ ΔΕΚΑ ΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ. 

 Αντιστοιχιση ελληνικων γραμματων και αριθμων 1--.Α.Ι, Ρ     2-->Β, Κ,Σ     3--.Γ,Λ,Τ         4-->Δ,Μ,Υ      5--.Ε,Ν,Φ     6-->Ξ,Χ 7-->Ζ,Ο,Ψ.      8-->.Η,Π,Ω            9--.>Θ 

Α = 1 Ι = 10 Ρ = 100
Β = 2 Κ = 20 Σ = 200
Γ = 3 Λ = 30 Τ = 300
Δ = 4 Μ = 40 Υ = 400
Ε = 5 Ν = 50 Φ = 500
F = 6 Ξ = 60 Χ = 600
Z = 7 Ο = 70 Ψ = 700
Η = 8 Π = 80 Ω = 800
Θ = 9 Q = 90 σαμπί = 900http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails