28 Οκτωβρίου 2012

'' TO ΠΙΟ ΑΞΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ''‏

"Ενδυναμωθείτε μέσα στο φως της Ανώτερης Ύπαρξής σας. Γίνετε κανάλια ζωντανά του Λόγου. Όλα είναι καλά όταν ταυτίζουμε τον εαυτό μας με το Φως. Το πιο άξιο πράγμα είναι η επαφή με το Φως."
***************** 





Η ζωή αποκτά αξία όταν επι-Κοινωνούμε με το Φως του Θεού. Αλλιώς, ότι και να κάνουμε, όσο και να κινηθούμε και να δημιουργήσουμε στη ζωή, θα είναι πνευματικά νεκρό, χωρίς αξία.

 Η επαφή με το Ανώτερο, μας ενδυναμώνει. Σιγά σιγά, με την καθημερινή προσπάθεια για διαλογισμό και ενότητα νου, γινόμαστε όλο και πιο καθαρό κανάλι του Θεού, του Λόγου.

Μέχρις ότου να φτάσουμε στην πλήρη εξάγνιση του αγωγού μας και να καταστούμε αυτό που ονομάζεται άγιοι.
Άλλωστε γι' αυτό ενσαρκωθήκαμε στη γη και μέχρι να ολοκληρώσουμε αυτή τη κάθαρση του αγωγού μας και να γίνουμε τέλειο κανάλι της Ροής, θα είμαστε αναγκασμένοι να γυρνάμε ξανά και ξανά σε σώμα.
 Η πνευματικότητα είναι απλή. Τόσο απλή που είναι απειλητική για τους εγωισμούς και τις προσκολλήσεις μας που είναι τεχνητές και περίπλοκες.
Θέλει όμως και αγώνα το να υψωθούμε στο Φως, να διασπάσουμε τις παχυλότητες και τα σκοτάδια.

Ας υποσχεθούμε στον εαυτό μας και στη ζωή, ότι θα αγωνιστούμε δυναμικά για να φωτίσουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο, και να κάνουμε τη γη έναν πλανήτη αγάπης, ομορφιάς, δημιουργίας και συνειδητότητας.





www.elenastral.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails