7 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή από το εγγύς μέλλον ....

Μάλλον για να διαβάζεις αυτή την πληροφορία βρίσκεσαι ακριβώς στην στιγμή που το συμβόλαιο ανακωχής χιλιάδων ετών με τους κρονιους έχει λήξει! Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει ότι ο ΚΛΩΝΟΣ ανέλαβε εξουσία! Το σενάριο που θα κινηθεί η επόμενη μικρή κλίμακα χρόνου σου είναι πλέον συγκεκριμένο! Δεν μπορεί πια να αλλάξει παρά όλες όσες προσπάθειες έκανες εσύ και οι συνάνθρωποι σου! Οι οργανικές πύλες είναι πλέον σε ετοιμότητα , δημιουργούν από ΣΗΜΕΡΑ ένα στρατό που δεν φαντάζεσαι! Ο ΚΛΩΝΟΣ θα τους προμηθεύσει τα πάντα ,όπλα ,οργάνωση ,όραμα!
Έχεις στα χέρια σου κάποια όπλα και εσύ άλλα θα πρέπει να βρεις σε βάθος την λειτουργιά τους !
Ο στόχος του ΚΛΩΝΟΥ είναι να δημιουργήσει την απαιτούμενη ενέργεια ώστε ο φύλακας της πύλης να δεχθεί το σπάσιμο της επόμενης σφραγίδας! Ο φύλακας ήδη ετοιμάζεται ψυχικά,σωματικά,πνευματικά για να δώσει την τελευταία μάχη! Είναι σίγουρο ότι ο ΚΛΩΝΟΣ θα επιλέξει την παγκόσμια σύρραξη γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να χειριστή τον όγκο ενέργειας που χρειάζεται για να φτάσει στην πύλη ! Χρειάζεται τον απόλυτο τρόμο για να περάσει στο πεδίο! Αν με ακούς ακόμα πέρασε σε μια νέα αντίληψη της πραγματικότητος σου σήμερα! Είναι ο καλύτερος τρόπος να προετοιμαστείς !
Ξεχνά ότι είχε να κάνει με την κοινωνική δομή ,ξέχνα τα πάντα απο τους ανθρώπινους νόμους και προετοιμάσου ψυχικά και σωματικά ώστε να καθυστερήσεις την είσοδο στην πύλη! Μάθε να αναγνωρίζεις τους άψυχους , μάθε να τους απομακρύνεις από την επιβολή της θέλησης τους στο ενεργειακό σου πεδίο ! Μάθε να νικάς τα συναισθήματα σου και τις επιθέσεις στην συναισθηματική σου γραμμή ,εμπόδισε τον φόβο να φωλιάσει μέσα στο dna σου!Να θυμάσαι μέχρι ώρας η πύλη δεν έχει πέσει ποτέ! Μέχρι ώρας είμαστε ανίκητοι και έτσι θα παραμείνουμε! Μην αφήσεις τις μικρές στιγμές να σε επηρεάσουν για την έκβαση όλου του αγώνα μέσα στο χρόνο!
Θα υπάρξουν άσχημες στιγμές , θα υπάρξουν "εικόνες" βαρβαρότητας ! Μην επιτρέψεις ποτέ στην ψυχή σου να νοιώσει ότι το ανθρώπινο γένος δεν έχει αξία! Δεν είναι άνθρωποι αυτοί που θα τα κάνουν αυτά ,δεν έχουν ψυχή!! Είσαι πολεμιστής με φως ψυχής γιατί ανήκεις στο ανθρώπινο είδος ,είσαι Ελληνας και έχεις μέσα σου την αρχική φωτιά ! Οι άλλοι δεν την έχουν,είναι υβρίδια!! Προστάτεψε την γαία , τα είδη της και το γένος σου! Η πύλη δεν θα πέσει ποτέ γιατί εσύ στάλθηκες εκεί να την προστατεύεις! Φρόντισε να αναγνωρίσεις τον φύλακα της πύλης και να του προσφέρεις την προστασία και την δύναμη σου !! Ήδη είμαστε μπροστά και σε περιμένουμε ,αυτο το μονοπάτι ομως πρεπει να το περπατήσεις μόνος σου ....Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ...


<!--more-->STRANGERwww.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails