5 Δεκεμβρίου 2012

Eισαγωγή στον 5ο Ήλιο - Κόσμο - Ανθρωπότητα..

..Από τις 21-12-12, ατενίζουμε τη Ζωή με νέα μάτια. Όλο το πρότερο διάστημα ετοιμάσαμε Εαυτούς για αυτή τη μέρα, η οποία με ένα τρόπο εγκαινιάζει το υπόλοιπο της Νέας Ζωής μας.
Καθαρίσαμε το παρελθόν μας, συγχωρήσαμε, αφήσαμε να φύγουν με μεγάλη δυσκολία καταστάσεις και πρόσωπα που η Ζωή επέβαλλε να γίνει έτσι βάσει σεναρίου - όπως το ενορχηστρώσαμε πριν ενσαρκωθούμε.
Οι δυσκολότερες στιγμές ενός πρώτου μισού των μεγαλύτερων δοκιμασιών, είναι για κάποιους παρελθόν. Αφήσαμε να φύγουν όλα, με την Αποδοχή..
Η Αποδοχή είναι η μητέρα της μελλοντικής απολύτρωσης, ο μεγάλος εξαγνισμός μετά από τη θυσία - η οποία πρέπει όμως να γίνει.
Αναζητάμε τις δυσκολίες για τα κρυμμένα δώρα τους..
Αυτός είναι ο λόγος που μαγνητιζόμαστε στα 'μαθήματα' που είναι κάθε διάδραση. Κάθε τι και κάθε πρόσωπο, εξυπηρετεί το σκοπό του για όσο είναι παρόν.
Κάθε τι και κάθε πρόσωπο που εκπληρώνει ένα διδακτικό σκοπό, φεύγει. Οφείλουμε να αποδεχόμαστε αυτό το φευγιό, αυτή την απομάκρυνση, ως μέρος της ροής ενός σχεδίου ανώτερου από όσα η λογική μπορεί να εκμαιεύσει.
Το μέλλον προσφέρει μεγάλα δώρα στους στωικούς, σε αυτούς που άφησαν τον πόλεμο στην άκρη, που αποφάσισαν να δεχτούν στωικά μία αμετακίνητη 'φαινομενικά' μοίρα.
Και η άφεση αυτή ήταν το κλειδί για το άνοιγμα της μεγάλης Πύλης για μια νέα Επίγνωση..
Κάθε Επίγνωση στην 3η διάσταση ίσως πληρώνεται ακριβά για να αποκτηθεί, αλλά η ίδια η Επίγνωση άξιζε κάθε τίμημα, αφού δε θα είμαστε ποτέ ξανά οι ίδιοι μετά από αυτή τη 'σφραγίδα'..
Το ποτάμι πάντα θα ρέει. Είναι προσωπικό θέμα το αν θα το ακολουθήσουμε αφημένοι στη ροή του, ή ανοήτως θα παλεύουμε ενάντια στο ρεύμα του.
Η μεγαλύτερη Νίκη βρίσκεται στην Παράδοση, όχι στον Πόλεμο. Και η μεγαλύτερη αυταξία γεννιέται με την Αποδοχή όλων όσων είμαστε σε αυτό το σχολείο μαθητείας που είναι η γήινη ενσάρκωση.
Αποδοχή της ατέλειας και του Εαυτού.
Αποδοχή του Θεού μέσα σε κάθε Πλάσμα.
Τι πιο όμορφο για να μπορείς να συνεχίσεις με μεγαλύτερη ελαφρότητα, ιδίως όταν γνωρίζεις ότι, "δηλωμένα" κι "άδηλα", συμβαίνουν για κάποιο ιερό σκοπό..
Έτσι, ύστερα από ένα τεράστιο κύκλο +/- 25.625 - 26.000 ετών για την ανθρωπότητά μας, η Κάλι Γιούγκα - Σιδηρά Εποχή τελειώνει, ο 4ος Ήλιος - 4η ανθρωπότητα τελειώνει - ο κύκλος έπίσης των 5.125 ετών βρίσκεται στο τέλος του.
H Γη και η Ανθρωπότητα στις 21 Δεκέμβρη 2012 εισέρχονται στον 5ο Ήλιο - 5η ανθρωπότητα, στην 5η διάσταση σταδιακά, στην Εποχή της Πεμπτουσίας του Αιθέρα.
Για +/- 2.000 έτη η Γη θα λούζεται από την Πλειάδια Ζώνη Φωτονίων, ενώ σιγά - σιγά η Έτοιμη ανθρωπότητα θα ανασταίνεται έχοντας αφήσει πίσω της το παλιό της σώμα, τις παλιές πεποιθήσεις τις βασισμένες στο χάος, στο φόβο και τα σκοτεινά πάθη της ύλης - τώρα που εισέρχεσαι στη Χρυσή Εποχή του Υδροχόου.
..Θα μπεις σε αυτό τον Οίκο με λερωμένα παπούτσια κι ανέτοιμος, ανέτοιμη;!
Τώρα ήρθε η ώρα η ανθρωπότητα να διαχωριστεί..
Η παλιά ανθρωπότητα πεθαίνει μαζί με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Η νεά ανθρωπότητα ανασταίνεται, έχοντας αφήσει πίσω το 'παλιό κουκούλι' της..
Η επιλογή θα καθορίσει το μέλλον σου. Από εδώ και πέρα, τα Φωτόνια ή θα καταβαραθρώσουν
ό,τι σκοτεινό βρουν στο πέρασμά τους, ή θα ανυψώσουν το ήδη εξαγνισμένο, καθαρό, φωτεινό, αυτό που δεν ξέχασε την Αγάπη. Γιατί από Αγάπη ποιήθηκε όλο το Σύμπαν.
Κάποτε δε θα συναντιόμαστε με εκείνους.. Με εκείνες.. Γιατί αλλάξαμε και κάποιοι όχι. Γιατί όλα είναι θέμα συχνοτήτων και μαγνητίζουμε όσους και όσα εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με τη δική μας..
Η Ευτυχία ή η Δυστυχία΄είναι το απόλυτο Δημιούργημα επιλογής..
Θέλω και είμαι έτοιμη να ατενίσω το Νέο Ήλιο, έχοντας αφήσει πίσω μου το παρελθόν, τιμώντας το για όσα μου δίδαξε...
Είμαι έτοιμη για αυτή την αναγέννηση η οποία έχει ήδη ξεκινήσει προ καιρού μέσα μου, περνώντας από πολύ δύσκολα μονοπάτια. Γιατί ήμουν άμορφο σίδερο κι έγινα Σπαθί...
Μέσα από τη 'Φωτιά', το 'Σφυρί', το 'Αμόνι'....
Και η ανέλιξη συνεχίζεται.. Ο δρόμος οδηγεί μόνο μπροστά και ψηλά..

Φίλις Χρυσού - [Αndromeda Galactica]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
 katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails