11 Μαΐου 2013

“ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΘΟΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει και αποκαλύπτει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
Μετά την πολύ μεγάλη έκταση που πήρε και τον θόρυβο που δημιούργησε ο σχολιασμός μου στο άρθρο του Τρύφωνα Τιπούρτη, από το Epirus Ellas για το περίφημο έμβρυο, κλήθηκα από το ASTRA TV και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπαντίδη να συμμετάσχω στην εκπομπή του "Κώδικας Μυστηρίου" την Τετάρτη 23/1, για να εξηγήσω όλα αυτά τα συνταρακτικά που ανέφερα στο σχόλιό μου για την επιχείρηση "ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ"...
Ήταν όμως πολύ μεγάλη η "ΒΟΜΒΑ" των αποκαλύψεων που κρατούσα στα χέρια μου και ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης "φοβήθηκε" να αποκαλύψει την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Χαρακτηριστικός ο διάλογος που ακολούθησε μόλις είδε τα στοιχεία....
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή δεν αστειευόσουν όταν έλεγες στο σχόλιο ότι αυτή η αποκάλυψη θα ρίξει την κυβέρνηση.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ποτέ δεν υπερβάλλω και δεν αστειεύομαι με τόσο σοβαρά θέματα.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δεν φοβάσαι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τί να φοβηθώ βρε Βασίλη. Ό,τι κάνεις στη ζωή έχει μια επικινδυνότητα. Θα έπρεπε να φοβάμαι και να οδηγώ, για να μην "φύγω" από κανένα τροχαίο.
Τα στοιχεία που κρατούσα στα χέρια μου και παρουσίασα ήταν ένα USB stick που περιείχε 180 επιλεγμένες εγκαταστάσεις ΣΕ ΞΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, στην ελληνική επικράτεια. ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ εκπομπής χημικών αερίων στην ατμόσφαιρα με τη μορφή νεφών. (τα ''σύννεφα'' που βλέπετε να δημιουργούνται στα 1000 έως 1500 μέτρα, δεν είναι σύννεφα. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΚΟΝΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ).
Τα στοιχεία έδειχναν εικόνες των εγκαταστάσεων σε περιοχές της Ελλάδος με συγκεκριμένες συντεταγμένες, για να είναι δυνατή η στοχοποίηση και η αναγνώρισή τους από ελικόπτερα του ελληνικού στρατού, διότι μόνο από αέρος αναγνωρίζονται. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ 180 επιλεγμένες από τις 300 και πλέον που υπάρχουν καταγεγραμμένες στις ορεινές περιοχές της Ελλάδος. Έχουν ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ KΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για να εγκαταστήσουν ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Σας ομιλώ μετά λόγου γνώσεως, ότι με αυτά τα στοιχεία στα χέρια ενός έμπειρου, έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΖΩΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ έχει προδώσει τη χώρα ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ενεργήσουν οι άλλες εξουσίες για να ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ.
Πρώτον η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα κατά των ''αγνώστου προελεύσεως'' χημικών εγκαταστάσεων στα ορεινά της χώρας (χωρίς να περιμένει εντολές από τους προδότες πολιτικούς) και δεύτερον η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ να ενεργήσει άμεσα ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ την ΣΥΛΛΗΨΗ των προδοτών, ΓΙΑΤΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.
ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι οι μέρες των προδοτών είναι λίγες. Ηδη βρίσκομαι σε αναζήτηση έντιμου και μαχητικού δημοσιογράφου, που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις και έχω καταθέσει τα αποδεικτικά στοιχεία, ενημερώνοντας δύο αντιστρατήγους ε.α. των ειδικών δυνάμεων και των τεθωρακισμένων που ανήκουν σε υγειή πολιτικό χώρο, καθώς και σε ΙΚΑΝΌ αριθμό εν ενεργεία υψηλόβαθμων αξιωματικών.
Τα στοιχεία επίσης ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ Η ΙΕΡΑΡΧΗ, που επιθυμεί να τα αξιοποιήσει. Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.




thesecretrealtruth.blogspot.gr
www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails