24 Μαρτίου 2015

Τι απο τα δύο τελικά ισχύει;

Από το το: "Θα διαγράψουμε πάνω από το 50% του χρέους" στο "Αναγνωρίζουμε όλα τα χρέη μας και θα τα πληρώσουμε"
Φάτε μαλάκες έλληνες τώρα παράταση της δανειακής σύμβασης που υποθηκεύει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από την ασυλία της εθνικής μας κυριαρχίας....





Και ένα σχόλιο που βρήκαμε στο ολυμπία (νέος μηχανισμός προπαγάνδας Σύριζα - ΑΝ.ΕΛΛ.:


Αγαπητό ολυμπία επειδή το τελευταίο διάστημα πάσχεις από σωστή πληροφόρηση θα σε ενημερώσω ότι: Παράταση της δανειακής σύμβασης των Σαμαροβενιζέλων που εισηγήθηκε η κυβέρνηση σημαίνει Μνημόνιο. Και καλά ο Σύριζα, ο Φίλος σας ο Καμμένος δεν ντρέπεται να ζητά παράταση μιας σύμβασης η οποία στο άρθρο 14παρ5 παραιτείται άνευ όρων και αμετάκλητα από την ασυλία της εθνικής μας κυριαρχίας και υποθηκεύει το σύνολο της δημόσιας περιουσίας; Φυσικά αυτά τα μέρα που παραθέτεις πιο πάνω δεν σημαίνουν απολύτος τίποτα. Αφενός γιατί πρέπει πάλι να τα εγκρίνει η Τρόϊκα (που μετονομάσαμε σε θεσμικούς εταίρους) και αφετέρου γιατι πάλι θα υπάρχει αξιολόγηση και πάλι για το οτιδήποτε συμβαίνει εντός της Ελλάδας θα πρέπει να το εγκρίνουν οι Γερμανοί.
Λοιπόν αφήστε τα σάπια και πείτα στον Λαό ότι:
ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΕ «ΓΕΦΥΡΑ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν γίνεται. Έβγαλε από το λεξιλόγιό του την διαγραφή χρέους και μάλιστα στις προγραμματικές δηλώσεις του είπε ότι αναγνωρίζουμε όλο το χρέος και θα το πληρώσουμε. Τι λες βρε παπάρα;;; Εμένα με ρώτησες αν θέλω να πληρώσω τα τοκάκια στους τραπεζίτες; Που πήγε η πάνω από 50% διαγραφή του χρέους. Επίσης ανέβαλε την αύξηση του βασικού στα 751 ευρώ και είπε ότι θα πραγματοποιηθεί σε βάθος τετραετίας (πιαστο αυτό και κούρευτο δηλαδή) Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι ότι και αξιολόγηση θα έχουμε και επιτήρηση και μνημόνιο. Απλά η Τρόϊκα θα λέγεται «Θεσμικοι Εταίροι» το μνημόνιο «Πρόγραμμα» και τα μέτρα «Μεταρρυθμίσεις». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ΄ότι σοβαροί Αναλυτές όπως οι Μπογιόπουλος, Δελαστίκ κ.α. αλλά και βουλευτές όπως οι Λαφαζάνης, Γλέζος (παλικάρι), μητρόπουλος, Λαπαβίτσας και κατρούγγαλος έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει και το εκφράζουν δημόσια. Το αποκορύφωμα είναι ότι μας έβαλε τον Πάκη για Πρόεδρο. Πολύ φοβάμαι οτι αυτό έγινε για να στηρίξουν οι καραμανλικοί την κυβέρνηση λόγω των εσσωκομματικών προβλημάτων που προέκυψαν και ήξεραν οτι θα προκύψουν από την ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ. Συγνώμη φίλε που σου γκρεμίζω το όνειρο, ξέρω είναι δύσκολο να παραδεχθείς το έκανες – κάναμε λάθος αλλά ο Τσίπρας τα έχει βρει με τους δανειστές. Κάτσε να δεις…. έρχεται και η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων με κυβέρνηση αριστεράς. Αλλα αν δεν βγάλουμε τα κομματικά γυαλιά, δεν πρόκειται να πάει μπροστά ο τόπος.





View the Original article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails