18 Μαρτίου 2015

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ JUST ALERT

   JUST ALERT
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ     

Αθήνα 18 Μαρτίου 2015

Τέσσερα χρώματα ζωής ,ένα έξυπνο ρολόι-τηλέφωνο και μια ελληνική παγκόσμια πατέντα ήρθαν για να προστατεύσουν την ζωή των αγαπημένων σας πρόσωπων και την δική σας, από ξαφνικά προβλήματα υγείας, εξαφάνισης ή και από τυχόν εγκληματικές ενέργειες.

Η EasySos ΕΠΕ με την πολυετή εμπειρία των στελεχών της στον τομέα της πληροφορικής και των εφαρμογών, φέρνει στο κοινό το Just Alert , ένα ολοκληρωμένο σύστημα που παρέχει ασφάλεια και αμεσότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.
Σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Γραμμής Ζωής - Silver Alert ,γίνεται ειδοποίηση και εντοπισμός του ακριβούς σημείου που βρίσκεται ο χρήστης.
Οι κύριες ομάδες πολιτών που έχουν απολύτως απαραίτητη ανάγκη του Just Alert είναι:
ü   Πολίτες με προβλήματα Αλτσχάϊμερ ή άνοια
ü   Ασθενείς με επιληψία
ü   Πολίτες με αλλεργίες
ü   Εγκυμονούσες
ü   Πολίτες με προβλήματα όρασης , ακοής ή ομιλίας
ü   Ηλικιωμένοι άνθρωποι
ü    Πολίτες με προβλήματα διαβήτη κλπ.



4 ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ - 4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ:
ü  ΚΟΚΚΙΝΟ: Πατώντας στο κόκκινο χρώμα ακούγεται ήχος σειρήνας και το κέντρο τηλεφωνεί στον χρήστη ,στο ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ,στον ΓΙΑΤΡΟ και στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ του χρήστη
ü  ΜΑΥΡΟ: Πατώντας στο μαύρο χρώμα σε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, αθόρυβα το κέντρο ενημερώνεται και τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ για να καλέσουν την Αστυνομία.
ü ΠΡΑΣΙΝΟ: Πατώντας στο πράσινο χρώμα ακούγεται ο ήχος τηλεφωνικού κουδουνίσματος και το  κέντρο τηλεφωνεί στους ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ για να τηλεφωνήσουν στον χρήστη
ü ΜΠΛΕ : Πατώντας στο μπλε χρώμα, ακούγεται ο ήχος κουδουνιού θύρας και το  σύστημα ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί την γεωγραφική θέση του χρήστη ,ώστε να ειδοποιηθεί το κέντρο  σε περίπτωση απομάκρυνσής του και αυτόματα να ειδοποιηθούν οι ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.
ü Παράλληλα διαθέτει αισθητήρα πτώσης , ώστε αν ο χρήστης χάσει τις αισθήσεις του και πέσει κάτω, αυτομάτως ειδοποιούνται οι συγγενείς του, για να μπορέσουν να το επισκεφθούν.
          
          Για πληροφορίες και δωρεάν παρουσίαση για την προβολή του προϊόντος και την πλήρη λειτουργία του, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο: 2109424630 ,Easy Sos ΕΠΕ
       Λεωφόρος Βουλιαγμένης 6 – Ελληνικό,www.justalert.gr, email:info@justalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails