27 Ιουλίου 2011

Προς τους αναγνώστες...

Καλησπέρα και 'καλό' καλοκαίρι.
Όπως έχετε δει, οι αναρτήσεις στο blog έχουν ελαττωθεί κατά πολύ.
Αυτό συμβαίνει λόγω,...


κάποιων υποχρεώσεων π.χ. δουλειά -(αφού υπάρχει ακόμη για κάποιους)- και όχι λόγω βαρεμάρας, κούρασης(χαχα) και διακοπών..!

Για όσους 'τύχει' να δούν αυτή την ανάρτηση, και απευθύνομαι σε ανθρώπους με νου και καρδία ανοιχτά (ΑΝΟΙΧΤΑ!!) ως ένα βαθμό παραδίδω τον παρακάτω ιστό τοπο, στον οποίο κάποιοι μπορεί να βρουν τροφή για σκέψη, μέσα από μεθόδους βήματα και κείμενα. Διαφορετικής ιδεολογίας από τη συμβατική καθημερινότητα μου/μας.
Και ως είναι φυσικό κάποιοι θα βρουν την απαραίτητη τροφή για να γελάσουν,(τι μ...κίες μας λες στο κατακαλόκαιρο κ.τ.λ.).
Τέλος πάντων, εκτείνεται σε περισσότερες μια από σελίδες με αρκετό υλικό για μελέτη και μέθοδο εως το άλλο καλοκαίρι (..και βάλε), και αυτοί -αν όχι όλοι- που μπορούν να λάβουν κάτι από κι με ...υπομονή και επιμονή θα το λάβουν.


Οι κεντρικοί σύνδεσμοι είναι οι εξής :
http://www.solar-action.org/
http://nea-apo-to-ioxrou-diktyo.solar-action.org/



Υ.Σ: Δεν χρηματίζομαι από αυτή την προσπάθεια, ούτε και διαφημίζω. Απλά θεώρησα ότι μπορεί να εκτιμηθεί από κάποιους ανθρώπους, και επίσης απλά ένιωσα και ήθελα να το προωθήσω χωρίς καμία κρυφή σκοπιμότητα να παρεμβάλλεται ανάμεσα.




Καλό καλοκαίρι,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails