Σύμφωνα με την Αμερικανική Ενδοκρινολογική Εταιρεία, η χρήση στο μαγείρεμα σκόρδου και μπαχαρικών συμβάλλει στον έλεγχο της όρεξης,... στην αποτροπή της υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού και στη μείωση του σωματικού βάρους σε υπέρβαρα άτομα.
Με τα μπαχαρικά το φαγητό γίνεται πιο απολαυστικό, τρώμε πιο αργά, χορταίνουμε πιο γρήγορα και καταναλώνουμε μικρότερη ποσότητα.
πηγή
Με τα μπαχαρικά το φαγητό γίνεται πιο απολαυστικό, τρώμε πιο αργά, χορταίνουμε πιο γρήγορα και καταναλώνουμε μικρότερη ποσότητα.
πηγή
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου