25 Φεβρουαρίου 2011

Λάρνακα: Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς κατάστημα ειδών υγιεινής στο Παραλίμνι

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε κατάστημα ειδών υγιεινής και συστημάτων κεντρικής θέρμανσης, που βρίσκεται στη Λεωφόρο 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, το...
οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Οι ζημιές από τη φωτιά ανέρχονται στις 50 - 60 χιλιάδες ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Γιώργος Οικονόμου, ανέφερε ότι «γύρω στις 04:45 αστυνομική περίπολος αντιλήφθηκε φωτιά σε κατάστημα ειδών υγιεινής και συστημάτων κεντρικών θερμάνσεων. Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία και ανταποκρίθηκε σε ελάχιστο χρόνο και άρχισε τη διαδικασία της πυρόσβεσης προτού η φωτιά επεκταθεί σε διπλανά κτίρια».

Πρόσθεσε ότι «το περιεχόμενο του καταστήματος έχει καταστραφεί ολοσχερώς και η σκηνή έχει αποκλειστεί. Με το πρώτο φως της ημέρας άνδρες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας άρχισαν δουλειά για να διευκρινιστούν τα αίτια της πυρκαγιάς, τα οποία αποδίδονται σε κακόβουλη ενέργεια».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Οικονόμου είπε ότι «οι ζημιές υπολογίζονται σε 50 - 60 χιλιάδες ευρώ. Το κατάστημα δεν καλύπτεται από ασφάλεια» και σημείωσε ότι ο ιδιοκτήτης ανέφερε στην Αστυνομία ότι σήμερα είχε ραντεβού με την Τράπεζα προκειμένου να υπογράψουν τα συμβόλαια για ασφαλιστική κάλυψη της επιχείρησης του. Ο ιδιοκτήτης είπε ακόμα στην Αστυνομία ότι δεν έχει διαφορές με κανένα και δεν υποπτεύεται κανένα.

tromaktiko 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails