25 Φεβρουαρίου 2013

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ ΣΤΗΝ ΛΙΛΙΘ

Αυτό το οποίο συνέβη είναι το εξής:
Οπως είπαμε χθες η λεγόμενη σύνοδος μεταξύ των παλαιών αδελφοτήτων Λευκής και μαύρης - που κατέληξε σε σύνοδο Λευκής και μαύρης ελίτ, σταμάτησε προσωρινά η επ αόριστων.
Η πλευρά της λευκής ελίτ ζήτησε άμεσα την σύγκληση της συνόδου Σε ανώτατο επίπεδο, και μάλιστα η πρόταση ήταν να πάνε τα στελέχη της λευκής ελίτ χωρίς καν ιδιαίτερη προστασία μέσα στο Νοινσβάινσταϊν στην έδρα της πάλαι ποτέ Μαύρης αδελφότητας, της μαύρης ελίτ.
Τέτοιες εντυπωσιακές κινήσεις κάνει πάντα ο Σαμαέλ, αφής στιγμής ο ίδιος δεν παθαίνει τίποτα, το πολύ πολύ να χάσει μερικά στελέχη. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή, και έγινε η συνάντηση εκεί που υπάρχει η σύνοδος αυτή στα περίχωρα της Μόσχας. Στη συνάντηση αυτή που ζητήθηκε να είναι σε ανώτατο επίπεδο, ήταν και ο Σαμαέλ, ήταν και η Λαμασθού.
Με δυό λόγια σκοπός τους είναι:
Ο Σαμαέλ θέλει μικρό πληθυσμό για να τον ελέγχει, να φέρει τον αντίχριστο, αφού όλοι οι άνθρωποι που θα σκοτωθούν απελπισμένοι θα έχουν πάει στην κόλαση, όσοι μείνουν να αρνηθούν τον Θεό, να τους πάρει κι αυτούς μαζί του στην κόλαση, στο επόμενο δηλαδή εικονικό σύμπαν να τους βασανίζει εκεί. Και θέλει να είμαστε λίγοι μέχρι 500 εκατομμύρια.
Η Λίλιθ Λαμασθού Θέλει να αυξήσει τους ανθρώπους ακόμα παραπάνω, θέλει αρκετά δισεκατομμύρια ακόμα, ώστε την κατάλληλη στιγμή όλοι οι Μπαχομέχ να πετάξουν πάνω από τους ανθρώπους, να απορροφήσουν ταυτόχρονα όλη τους τη ζωική ενέργεια, και να μπορέσουν να αποβάλλουν τα σώματά τους κατά βούληση και να γίνουν υπερβατικοί Μπαχομέχ ασώματοι.
Αυτά που θέλει ο καθένας απ τους δύο είναι εντελώς αντίθετα. Ο ένας θέλει να μειώσει τον πληθυσμό, η άλλη θέλει να αυξήσει τον πληθυσμό. Στο τελικό αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις εμείς χάνουμε.
Αυτά όμως είναι τα δικά τους σχέδια. Δεν είναι το σχέδιο του Θεού!
Σήμερα παρασκευή 22 φεβρουαρίου 2012 βράδυ στο προάστιο της Μόσχας όπου γίνεται η σύνοδος, στο υπόγειο ενός τεράστιου παλαιού κτίσματος, Πύργου, ήρθαν από τους μεγάλους μηχανικούς της λευκής αδελφότητας Ζασχραντέχ εκατόγχειρες, και είπε ο Σαμαέλ ότι βάση του κοινού συμφέροντος εναντίων των ανθρώπων κτλ.. Είναι σαφές ότι εμείς θέλουμε να μικρύνουμε τον πληθυσμό, εσείς θέλετε να αυξήσετε τον πληθυσμό, και ομολογώ την ήτα μου ως τώρα γιατί τον αυξάνεται τον πλυθυσμό. Αλλά έχω τρόπο να ικανοποιηθούμε και οι δύο. Απο εδώ... είναι οι επιστήμονες Ζασχραντέχ. Ήταν μια κουστωδία εκεί από καμιά εικοσαριά νοματαίους. Θα σας δείξουν τώρα.... Και τους έδειξαν σε αναπαράσταση 3D στο χώρο μπροστά τους, με αυτό που λένε virtual crystal technology, {τουλάχιστον όσο μπορούν να την τιθασεύσουν αυτή την τεχνολογία, δεν την κατέχουν απόλυτα} Έδειξαν λοιπόν ότι....
Πρόταση Σαμαέλ: Να ενώσουν τις δυνάμεις τους λευκή και μαύρη ελίτ, να μειώσουν τον πληθυσμό της γης εκεί που θέλει ο Σαμαέλ. Μέσα σε πόνο, δυστυχία και απελπισία.και να πέρνει αυτός τις απελπισμένες ψυχές.
Ενώ οι επιστήμονες Ζασχραντέχ πέτυχαν αυτό που δεν είχαν πετύχει ποτέ ως τώρα οι Μπαχομέχ, και μάλιστα είχε και ανθρώπους εκεί, και έκανε επίδειξη - οποίος πεθαίνει να αιχμαλωτίζουν την ζωική του ενέργεια και να την αποθηκεύουν. Έτσι, η μεν μαύρη ελίτ θα μπορεί να αποθηκεύει την ζωική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή όλη μαζί όση θέλει να την χρησιμοποιήσει Ενώ ο παγκόσμιος πληθυσμός θα μειωθεί,και οι δύο λευκή και μαύρη ελίτ πάλι σε μια συγκυβέρνηση θα μπορούν πιο εύκολα να κυβερνήσουν τον κόσμο. Να φέρει κι αυτός το θηρίο, να φέρουν και οι άλλοι απο τους Μπενεμόν, την εικόνα του θηρίου.
Δηλαδή το λεπτό σημείο είναι η αποθήκευση της ζωικής ενέργειας των ανθρώπων με την νέα τεχνική /υπερτεχνολογία την οποία παρουσίασαν οι επιστήμονες Ζασχραντέχ. Οι ίδιοι που είχαν κάνει και την ενεργειακή πύλη στο Σέρν, οι ίδιοι που προσπαθούν και να Καταστρέψουν τον Λέρα - να ανοίξουν τις πύλες, να καταστρέψουν τις γούνες, και όλα τα σχετικά.
Το κατά πόσο θα δεχτεί η βασιλομήτωρ αυτή την πρόταση δεν μένει παρά να το δούμε.
Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο

Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet


atheatignosi@blogspot.gr
www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails