20 Μαρτίου 2011

Άντρας "πιάστηκε" για πολυγαμία... όταν διέγραψε την 1η γυναίκα από το προφίλ του στο Facebook

Είναι ίσως μια καλή ιδέα να διαγράψεις από την λίστα φίλων στο Facebook την πρώην σου πριν παντρευτείς μια άλλη. Σε γενικές γραμμές το διαζύγιο θα ήταν ακόμα πιο έξυπνο.

Όμως δεν συναίβει το ίδιο στην περίπτωση του Richard Leon Barton που παντρεύτηκε στο Grand Rapids,...

την 2η γυναίκα του ενώ του είχε διαφύγει να αναφέρει ότι εδώ και αρκετά χρόνια ήταν ήδη παντρεμένος, κατά την διαμονή του στο Rhode Island, σύμφωνα με τα τοπικά νέα της ιστοσελίδας του Michigan Live. Έχοντας εγκαταλείψει το Rhode Island, καθώς ήταν στη φυλακή, ο Barton είχε καταφέρει να παραμείνει «φίλος» με την πρώτη σύζυγό του, τουλάχιστον στο Facebook.

Προφανώς οι πρώτες υποψίες ήρθαν στην 1η Mrs Barton μετά την διαγραφή της από την λίστα φίλων στο δίκτυο. Αυτό την έσπρωξε να ψάξει και να βρει φωτογραφίες του γάμου του Barton και της νέας συζύγου του, μέσω άλλων προφίλ στο Facebook, συγγενών και φίλων. Η 1η σύζυγος κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, και ο Barton κατηγορήθηκε για πολυγαμία.

Σύμφωνα με το Μίτσιγκαν Live, η δεύτερη σύζυγος σκέφτηκε (!) ότι ο Barton ήταν διαζευγμένος. "Αυτή δεν είχε καμία απολύτως ιδέα για το τι συνέβαινε", υποστηρίζουν τα ΜΜΕ και οι τοπικές αρχές.

Η πολυγαμία δεν είναι ένα σοβαρό έγκλημα, αλλά για κάθε θύμα δεν είναι και τα καλύτερα νέα.

kokoraki 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails