15 Απριλίου 2011

Δήλωσε ψεύτικο... θάνατο για να μην πληρώνει διατροφή για τα εννιά παιδιά του!

Απίστευτος Βρετανός δεν είχε ακούσει ποτέ για την αντισύλληψη...Ο εικονιζόμενος Keith MacDonald έχει κάνει πραγματικά τα πάντα,...

για να αποφύγει τις ευθύνες που επωμίστηκε φέρνοντας στον κόσμο οκτώ παιδιά από οκτώ διαφορετικές γυναίκες.

Όταν έμαθε πως είναι... καθ' οδόν και το ένατο ο νεαρός έκανε την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να γλιτώσει από τις πέντε λίρες την εβδομάδα που καταβάλλει για καθένα από τα παιδιά του. Έτσι, έστειλε ένα sms στην έγκυο πρώην γυναίκα του, την 22χρονη Clare Bryant, το οποίο έγραφε: «Ο Keith είναι νεκρός».

Η νεαρή που έχει ήδη μία κόρη ενός έτους από τον MacDonald, άρχισε να καλεί στο κινητό του, χωρίς όμως κανείς να απαντά, κι έτσι άρχισε τα τηλεφωνήματα στην αστυνομία και τα νοσοκομεία.

Χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες πριν η Bryant να ανακαλύψει πως ο 25χρονος είναι ζωντανός και σώος. Τότε της έστειλε ένα άλλο sms με το οποίο ζητούσε συγγνώμη και της έλεγε πως ήθελε να γλιτώσει από τη ζωή του.

Ο MacDonald πληρώνει διατροφή 44 λίρες την εβδομάδα χωρίς ποτέ να είχε μόνιμη δουλειά αρνείται την πατρότητα για όλα τα παιδιά του εκτός από ένα, με την αιτιολογία πως έχουν διαφορετικό χρώμα μαλλιών από τον ίδιο...




newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails