25 Νοεμβρίου 2011

Γη: Συγκλονιστικά γεγονότα φαίνονται στον ορίζοντα (βίντεο)

ροάγγελοι της προφητείας του 2011
Σημάδια στον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια, στους πολέμους και τις φήμες πολέμων, στους σεισμούς σε διάφορα μέρη, οι πλημμύρες, οι λοιμοί (αρρώστιες),...

οι λιμοί (πείνα), τα τσουνάμι. Οι τεράστιοι εκφοβιστικοί ανεμοστρόβιλοι που εμφανίζονται κατά τόπους, που δεν τους είχαν δει ποτέ πριν.
Οι κίνδυνοι των Εθνών, η πολιτική.... αναταραχή, η εξέγερση των λαών που εξαπλώνεται σε παγκόσμια κλίμακα, η ξαφνική επιτάχυνση του ρεκόρ των φυσικών καταστροφών, σε όλο τον πλανήτη πεθαίνει μεγάλος αριθμός ζώων, η μετατόπιση των πόλων, η μετατόπιση του άξονα της Γης, οι ημέρες μικραίνουν, η αναταραχή στο Σύμπαν κλπ αφήνουν τους επιστήμονες άναυδους.
Αυτά είναι μερικά από τα γεγονότα που περιγράφονται στα Ευαγγέλια του Ματθαίου, και του Λουκά και ως «Η αρχή ωδίνων», όπου η μετέπειτα κατάσταση περιγράφεται, σε αυτό που ονομάζεται «Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ» στις Προφητείες του Δανιήλ και στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, και είμαστε το πολύ ένα βήμα πριν από αυτό το χρονικό διάστημα. Τα πράγματα θα χειροτερεύουν πέρα από κάθε κατανόηση. Είτε πιστεύετε είτε όχι, είναι πολύ περίεργοι και αβέβαιοι οι καιροί μπροστά μας .

Harbingers of prophecy 2011 - earth shattering events on the horizon




http://e-rodios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails