6 Μαρτίου 2012

UTSURO-FUNE NO BANJYO: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΒΑΡΚΑ.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου, την άνοιξη του 1803 στην Ιαπωνία. Στη παραλία Hara-yadori στο έδαφος της Ogasawara Etchuu-no-kami ,..
ένα παράξενο σκάφος έπλεε στα βαθιά . Κάποιοι ψαράδες το προσέγγισαν με τις μικρές τους βάρκες και το ρυμούλκησαν στην ακτή. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει το κείμενο, το σκάφος ήταν στρογγυλό και έμοιαζε με ένα είδος κουτιού (Κου-Hako) που χρησιμοποιείται για να κάψει θυμίαμα. Η διάμετρός του ήταν πάνω από 3 μέτρα. Στο πάνω μέρος του σκάφους, υπήρχαν γυάλινα παράθυρα με πλέγμα, ενώ το κάτω ήταν σιδερένιο και πολύ ενισχυμένο. Μέσα από τα παράθυρα οι ψαράδες είδαν μια νεκρή γυναίκα με περίεργα χαρακτηριστικά. Τα μαλλιά ήταν κόκκινα με λευκές ανταύγειες, ενώ το πρόσωπό της ήταν ροζ. Η γυναίκα κρατούσε ένα τετράγωνο κουτί περίπου 60 εκατοστών, ενώ δίπλα της υπήρχε ένα μπουκάλι 3,5 λίτρων και δύο κομμάτια άγνωστης ζύμης.
Οι ψαράδες μετά από αυτή τη πρωτόγνωρη συνάντηση και βασισμένοι στις γνώσεις και τους θρύλους της εποχής έγραψαν "Αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι κόρη ενός βασιλιά μιας ξένης χώρας που αγάπησε έναν άλλον άνδρα μετά τον γάμο της και τιμωρήθηκε με μία θανατική τελετή. Δεδομένου ότι ήταν πριγκίπισσα, τοποθετήθηκε σε αυτό το σκάφος και αφέθηκε στην τύχη της θάλασσας αν θα σωθεί τελικά. Αν αυτή η υπόθεση είναι σωστή, μέσα στο τετράγωνο κουτί πρέπει να βρίσκεται το κομμένο κεφάλι του εραστή της.’’ Οι ερευνητές αρχαίων εξωγήινων θεωρούν το σκάφος εξωγήινο, γιατί εκτός από τις ομοιότητες των ζωγραφιών με ufo, στα διασωθέντα κείμενα των ψαράδων έχουν σχεδιαστεί τα παράξενα σύμβολα του σκάφους. Αντιθέτως, οι αρχαιολόγοι μιλούν για άγνωστα σήμερα σύμβολα από την ιαπωνική λαογραφία.
ufotruth-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails