31 Ιουλίου 2012

Απόλυτο Skydive:ελεύθερη πτώση από 120.000 πόδια (Εκπληκτικό video)

Ο Felix Baumgartner θα επιχειρήσει ένα άλμα ρεκόρ ελεύθερης πτώσης από 120.000 πόδια - 23 χιλιόμετρα - πάνω από τη Γη, ως μέρος μίας αποστολής της Red Bull Stratos. Η προσπάθεια θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Roswell των ΗΠΑ, και σε περίπτωση επιτυχίας, ο Felix Baumgartner θα μπορούσε να είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα σπάσει την ταχύτητα του ήχου με το σώμα του,και να προστατεύεται μόνο από μια διαστημική στολή.
Κανείς δεν έχει πηδήξει με επιτυχία από αυτό το ύψος,και θα είναι μία αβέβαιη και υψηλότερη υπερηχητικά ελεύθερη πτώση στην ιστορία. Αυτό το εκπληκτικό βίντεο μας δίνει μια αίσθηση του τι να περιμένετε όταν η ιστορία των αποφάσεων του μεγάλου άλματος λαμβάνει χώρα,και θα γίνει αργότερα αυτό το καλοκαίρι, όταν ο καιρός θα είναι καλύτερος για την έναρξη.
TEST JUMP Στις 15 Μαρτίου του 2012,ο Felix Baumgartner στην Αυστρία πήδηξε από μια κάψουλα χώρου από υψόμετρο περίπου 71.580 ποδιών, πριν η Red Bull Stratos προχωρήσει στην επανδρωμένη πτήση που είναι το επόμενο στάδιο στο Νέο Μεξικό.
SECOND TEST JUMP Ο Felix Baumgartner ολοκλήρωσε μια δεύτερη δοκιμή από ένα μπαλόνι που υψώνεται η κάψουλα.Έφτασε τα 536 mph από την ελεύθερη πτώση. Στόχος του είναι να σπάσει την ταχύτητα του ήχου για την επόμενη βουτιά του από τα 120.000 πόδια.
www.apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails