2 Αυγούστου 2012

"Η ενεργοποίηση του νερού για αποκρυφιστικούς σκοπούς"

Γράφει ο Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ Ο ποιητής Πίνδαρος σ' ένα στίχο του μάς λέει: "ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕΝ ΥΔΩΡ" και πράγματι το νερό είναι από όλα τα δώρα του θεού το,.. πολυτιμότερο. Ωστόσο, πέρα από τα γνωστά ευεργετήματα του νερού, υπάρχουν και κάποιες άλλες άγνωστες, ίσως, ιδιότητές του, μιας και η δομή του, επηρεάζεται ανάλογα με τα συναισθήματα των ανθρώπων. Συγκεκριμένα οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μόρια του νερού λειτουργούν σαν κύτταρα μνήμης και επιδρούν στο σώμα και την ψυχή. Επίσης στον αποκρυφισμό τα μαγικά λόγια (ξόρκια) και οι κραδασμοί από τους διάφορους ύμνους, καθιστούν το νερό ενεργό προσδίδοντας μυστικιστικές δυνατότητες και προστασία.
Κάθε κραδασμός είναι μια μορφή ενέργειας. Έτσι, οι ηχητικές δονήσεις (κραδασμοί) παράγουν κι αυτοί με τη σειρά τους, κάποια μορφή ενέργειας. Οι συντονισμένες δονήσεις, λοιπόν, από τους αποκρυφιστές που έχουν πλήρη γνώση του αντικειμένου, παράγει ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Τα κύματα αυτά διαμέσου του νερού, που είναι στενά συνδεδεμένο με το συναίσθημα και τις ευαισθησίες, ενεργοποιούν το αστρικό σώμα του ανθρώπου. Δηλαδή, ακριβώς εκεί όπου βρίσκεται το συναισθηματικό μέρος του λήπτη, παράγοντας ηθελημένα αποτελέσματα.
Με άλλα λόγια το αστρικό σώμα επειδή σχετίζεται με μία από τις πλέον πολυσυζητημένες ικανότητες του ανθρώπου, που είναι ευρέως γνωστή με την ονομασία «αστρική προβολή». Σε αυτή την περίπτωση το συναισθηματικό μέρος μετατοπίζεται από τον φυσικό στον αστρικό φορέα οπότε υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στο αστρικό επίπεδο ή κόσμος της επιθυμίας (Δεν θα επεκταθώ περισσότερο).
Σε όλους τους λαούς του κόσμου έχουν αναπτυχθεί, από αρχαιοτάτων ετών, ειδικές τεχνικές για την πλήρως ελεγχόμενη επίτευξη αυτής της ικανότητας. Η ικανότητα της αστρικής προβολής και επικοινωνίας σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρείται ως ένα μέσο για εκπλήρωση προσωπικών επιδιώξεων και περιέργειας. Η χρήση της με αυτόν τον τρόπο εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για όποιον απερίσκεπτα επιλέγει να εξασκεί την τεχνική της.
argybooks.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails