12 Νοεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ Άρχισε, το Σύμπαν Σταμάτησε να Γεννά Αστέρια

Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όσους έχουν βαθιές μεταφυσικές γνώσεις και γνωρίζουν το έργο του Πυθαγόρη. Σύμφωνα με ανακοίνωση μιας διεθνούς ομάδος αστρονόμων οι οποίοι κάνανε την πιο μεγάλη έρευνα στον νυχτερινό ουρανό,.. τα περισσότερα αστέρια που επρόκειτο να γεννηθούν το 95%, έχουν ήδη γεννηθεί. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά η Διαστολή του σύμπαντος (το ήμισυ της ζωής του μαζί με την συστολή) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. Ακολουθεί η κατάρρευση – Κατάλυση σε μερικές χιλιάδες χρόνια! Για τους κοσμικούς χρόνους αντιστοιχεί σε χρόνο μηδέν.
Ζούμε στην 7η Ακτινωτή Δημιουργική Χοάνη Συμπάντων (Δημιουργιών). Απεικονίζεται στο τελευταίο σκίτσο του Ιπποκράτη Δάκογλου. Θεωρείται μάλιστα και η πιο «ευλογημένη». Φανταστείτε μάλιστα και να μην ήταν και ευλογημένη! Το χρώμα της είναι το γαλάζιο. Όπως λένε μάλιστα και πολλοί βλάκες «είναι καλά εδώ». Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι ένα απέραντο ορνιθοτροφείο, ένα ΦΥΤΩΡΙΟ ΨΥΧΩΝ. Έτσι οι άνθρωποι του 4.000 μ.κ.ε οι οποίοι θα είναι και οι τελευταίοι θα παρατηρούν ένα πολύ μαύρο ουρανό με ελάχιστα αστέρια που διαρκώς θα μειώνονται με συνεχείς κυκλοτερείς συμπαντικούς σεισμούς.
Αυτή η δημιουργία είναι μια από τις πρακτικώς άπειρες που αναβοσβήνουν ανά πάσα στιγμή στον φρακταλικό χρόνο. Ο δημιουργός όπως και κάθε δημιουργός μιας δημιουργίας φυλακίζει τα πνεύματα σε ψυχές ώστε να αντλεί ενέργεια από την άμορφη φλόγα (θεός για κάποιους). Κάτι ενδιαφέρον, ο κάθε δημιουργός (ο Αετός κατά τον Don Juan Matus και μην ξεχνάμε ταυτόχρονα πως υπάρχει λύση Ανακεφαλαίωση: Η Τέχνη της Ελευθερίας! ) προέρχεται πάντοτε από το ανθρώπινο είδος.
Πως το επιτυγχάνει (τρομάρα του); Με τον διαλογισμό επί χιλιάδες χρόνια. Αντί να ενωθεί με την θεία φλόγα όπως ο Σιντάρτα Γκαουτάμα και να γίνει ένας από τους ΒΟΥΔΕΣ, διαλέγει να γίνει δημιουργός. Δηλαδή ότι πιο μαύρο, αισχρό και κατακριτέο, μπορείτε να φανταστείτε, γιατί για να επιζήσει η δημιουργία του, πρέπει να φυλακίσει πνεύματα, που κατόπιν μπαίνοντας το επίπεδο της ύλης, γίνονται ψυχές. * Ψυχή είναι η προεκβολή του πνεύματος μέσα στους κόσμους της μορφής σαν περίβλημα προστασίας, γιατί το πνεύμα δεν αντέχει τις βαρύτατες δονήσεις ακόμη και του Ανώτερου Νοητικού.




















Παρακάτω ένα απόσπασμα από το άρθρο μου Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή από … την Σελήνη; { Τι είναι η ψυχή; Ένας κυματοκρύσταλλος; Μια φυλακή για ό,τι πιο σημαντικό έχουμε αλλά δεν επικοινωνούμε μαζί του; Δεν υπάρχει καν και είναι μία ενεργειακή ταυτότητα; Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, ως πηγή ενεργειακής τροφής μέσα στην τερατώδη αλυσίδα διατροφής που ονομάζουμε «Δημιουργία». Τις τελευταίες χιλιετηρίδες, στο γραμμικό χρόνο επικρατεί μια κατευθυνόμενη σύγχυση για το τι είναι η ανθρώπινη ψυχή. Όσο και να ψάξει κανείς, δεν θα βρει μια σύγκλιση απόψεων, τουλάχιστον τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια.
Πόσο μάλλον για την ανακυκλούμενη πορεία της μέσα στη συγκεκριμένη Δημιουργία, στην οποία έχουμε την κακή τύχη να ζούμε, όσοι από εμάς έχουμε ψυχή. Ψυχή ή ταυτότητα;… Θα δούμε παρακάτω. Σας πείραξε η έκφραση «όσοι έχουμε»; Μα φυσικά, ούτε το 50% ! Εδώ ζούμε σε συνδυασμό επάλληλων βαθμωτών πεδίων (scalar fields), τεχνητά διαμορφωμένων με συγκεκριμένη πολύπλοκη γεωμετρία και μαθηματικά, ώστε να διαιωνίζεται η κατάσταση του «κοπαδιού στο μαντρί».
«Αεί ο Θεός γεωμετρεί»; Ποιος; Ο θεός της Δημιουργίας; Ουσιαστικά πρόκειται για καλλιέργεια, ένα τεράστιο φυτώριο ψυχών. Τα επάλληλα βαθμωτά πεδία δημιουργούν μια γεωμετρική φυλακή υψίστης ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων. Οι διαφορετικές ταχύτητες του χρόνου σε κάθε διάσταση κάνουν εύκολη τη διατήρηση της φυλακής για τις οντότητες που ελέγχουν το κοπάδι της ανθρωποκαλλιέργειας.} Ας διαβάσουμε κι ένα σημαντικό απόσπασμα από το άρθρο μας Los Voladores Carlos Castaneda’s {Όπως ακριβώς εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα (gallinas στα ισπανικά) σε ορνιθώνες (gallineros), έτσι κάποιες οντότητες που προέρχονται από ένα διαφορετικό σύμπαν επίγνωσης μάς κρατάνε μέσα σε ανθρώπινα ορνιθοτροφεία. Οι μάγοι κάνουν ένα λογοπαίγνιο και λένε ότι αυτές οι οντότητες, που ονομάζονται βολαδόρες (voladores, ελλ. «ιπτάμενοι»), κρατάνε εμάς, τα ανθρώπινα όντα ή seres humanos, μέσα σε ανθρωποτροφεία (humaneros).
Οι βολαδόρες είναι μαύρες σκιές που ορισμένες φορές εμπίπτουν στην αντίληψή μας, αλλά ξεμπερδεύουμε με αυτές εξηγώντας τες ως ξένα σώματα πάνω στον αμφιβληστροειδή μας. Οι μάγοι, μέσω της ικανότητάς τους να βλέπουν άμεσα την ενέργεια, γνωρίζουν το γεγονός ότι αυτές οι σκιές είναι αρπακτικές και ότι μας κρατούν ζωντανούς για να καταβροχθίζουν την επίγνωσή μας. Οι μάγοι λένε ότι η επίγνωση εμφανίζεται σαν λάμψη ή σαν γυαλάδα πάνω σε ολόκληρο το ενεργειακό μας πεδίο, το οποίο αυτοί βλέπουν σαν μια φωτεινή σφαίρα. Για τους μάγους, αυτή η λάμψη της επίγνωσης μοιάζει με πλαστικό βερνίκι που θα έκανε τη φωτεινή σφαίρα να λάμπει ακόμη περισσότερο, αν δεν κατατρωγόταν μέχρι το τελευταίο ψίχουλο. Εδώ βρίσκεται το σημείο όπου η περιγραφή των μάγων γίνεται πολύ ενοχλητική. Οι μάγοι λένε ότι η μόνη λάμψη επίγνωσης που αφήνουν σε μας αυτοί που μας κατατρώγουν είναι η επίγνωση της αυτοανάκλασης, που σε εμάς τους ανθρώπους εμφανίζεται ως αυτοεκτίμηση ή εγωκεντρισμός.
Δηλαδή, το μόνο που μένει σε εμάς είναι το ενδιαφέρον που αναπτύσσουμε για το πρόσωπο μας, τον εαυτό μας και το εγώ μας. Στην προσωπική μας ζωή έχουμε επιβεβαιώσει ότι η μόνη δύναμη που έχει απομείνει στον άμεσο κόσμο γύρω μας είναι η δύναμη της αυτο-σπουδαιότητας και της έπαρσης, που έρχεται μασκαρεμένη με τη μορφή της ταπεινότητας, της ευσπλαγχνίας, του αλτρουισμού, της καλοσύνης – πέστε την όπως θέλετε. Η περιγραφή αυτή των μάγων είναι βέβαια η ύστατη *Νέμεση για μας- δεν θέλουμε να δεχτούμε (το εγώ) ότι κάποιοι μας μεγαλώνουν ως τροφή. }
Κάποιος (η κάποιοι) έμψυχος άνθρωπός αποφάσισε να κάνει την κατάλυση στον φρακταλικό χρόνο αυτής της δημιουργίας. Έτσι η κατάλυση, ήδη (στον γραμμικό χρόνο) ισχύει. Βέβαια αυτό που διαβάζετε ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα συνομωσιολογικοπαρανοικά . Όμως ο Κατεργάρης – Πολεμιστής δεν λατρεύει ούτε ξόανα, μαγικομάντζουνα και λοιπές αηδίες, ούτε έχει -ισμούς να προσκυνά και τρώει τα κθουλοειδή καλαμαρόχταποδα με λαδολέμονο στην σχάρα, με σως, τους λάτρεις αυτής της γλίτσας.. Επίσης δεν χρειάζεται να κάνει άσπορο σαμάντι γιατί περιποιείται τον δημιουργό με … ό,τι του αξίζει !








Αστρονομία: Η διεθνής ομάδα των αστρονόμων χρησιμοποίησε τρία τηλεσκόπια – το υπέρυθρο τηλεσκόπιο της Αγγλίας, το τηλεσκόπιο της Subaru, αμφότερα στην Χαβάη και το Very Large Telescope της Χιλής – για να μελετήσουν τις τάσεις στην γένεση αστεριών από την αρχή της γενέσεως του σύμπαντος. Επεξεργαζόμενοι τα ευρήματα τους ανακάλυψαν ότι τα μισά αστέρια που υπήρξαν ποτέ δημιουργήθηκαν μεταξύ 9 και 11 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, και τα άλλα μισά κατόπιν. Αυτό σημαίνει ότι η τάση δημιουργίας νέων αστεριών έχει πέσει κατά 95%! Από όλα τα αστέρια που θα γεννηθούν ποτέ σε αυτό το σύμπαν.
Το πρόβλημα ήταν να βρούνε ακριβώς πόσα αστέρια γεννούσε το σύμπαν εν σχέση με το σήμερα, καθόσον έγινε σαφές ότι κάποια στιγμή έπεσε κάθετα η γέννηση νέων αστεριών. Τα αποτελέσματα έδειξαν καθαρά ότι τα μισά αστέρια που υπήρξαν ποτέ στο σύμπαν δημιουργήθηκαν πριν 9 δισεκατομμύρια χρόνια, ενώ τα υπόλοιπα μισά έκτοτε. Στον ιστότοπο του τηλεσκοπίου της Subaru, ο συγγραφέας της μελέτης ο David Sobral τους πανεπιστημίου Leiden γράφει: «Η γέννηση αστεριών στο Σύμπαν σαν σύνολο ελαττώνεται συνεχώς τα τελευταία 11 δισεκατομμύρια χρόνια, είναι 30 φορές χαμηλότερη σήμερα από την έξαρση πριν 11 δισεκατομμύρια χρόνια. Εάν αυτή η τάση συνεχιστεί ούτε το 5% δεν θα υπάρχουν στο σύμπαν. Ζούμε καθαρά σε ένα Σύμπαν όπου κυριαρχούν γέρικα αστέρια. Όλη η δράση στο Σύμπαν συνέβη πριν δισεκατομμύρια χρόνια!». Η μελέτη έχει δημοσιευθεί στα Monthly Notices της Royal Astronomical Society της Αγγλίας, και είναι διαθέσιμη για όποιον θέλει να την διαβάσει. Υπολογίζουν ότι το Σύμπαν μας (η πραγματικότητα στην οποία ζούμε) σε λίγα δισεκατομμύρια χρόνια θα ξεμείνει από ατμό και θα δούμε το τελευταίο αστέρι αν ζουν άνθρωποι ακόμα.
Φανταστείτε ότι αυτά συμβαίνουν στο ένα τέταρτο της ζωής ενός Σύμπαντος, δηλαδή στο ήμισυ της διαστολής του γιατί το άλλο μισό είναι η συστολή. Επειδή όμως συμβαίνει πολύ ταχύτερα από ότι υπολογίζουν οι επιστήμονες έχουμε ήδη την ΚΑΤΑΛΥΣΗ!


terrapapers.com
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails