7 Ιουλίου 2011

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκτελεί τις εντολές των σιωνιστών!

[Peiratik0:Όπως και οι προηγούμενες, αλλά και κάποιες από τις επόμενες που θα μας στέλνουν...Μέχρι να...αρχίσει να κατανοεί ο κοινός Νους περί τίνος πρόκειται. Κάτι που θα συμβεί όταν σβήσει η λογική λανθάνουσα νοοτροπία που μας κυριεύει. Δηλαδή, μετά από μερικές γενεές.]Σε βραχίονα της ισραηλινής πολιτικής κατά των Παλαιστινίων, έχει μετατρέψει τη χώρα μας το «προοδευτικό» ΠΑΣΟΚ...

Το Λιμενικό σταμάτησε χθες λίγο μετά τον απόπλου του από το Πέραμα, το αμερικανικό πλοίο «Audacity of Hope», στο οποίο επέβαιναν ακτιβιστές και δημοσιογράφοι, οι οποίοι πήγαιναν να παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας. Επίσης, συνελήφθη ο 68χρονος Αμερικανός πλοίαρχός του και του ασκήθηκε...

ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος!
Δεν έχει πλέον όρια η αντιαραβική στάση της ελληνικής κυβέρνησης!
Η ενέργεια αυτή των αρχών ασφαλείας της Αθήνας (κατόπιν «άνωθεν» εντολών), προκάλεσε την αντίδραση της Χαμάς. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της οργάνωσης έκαναν λόγο από τη Δαμασκό με ανακοίνωσή τους για «μια απάνθρωπη ενέργεια», η οποία «αντιβαίνει στους διεθνείς κανόνες». Η ενέργεια της κυβέρνησης είναι όντως απάνθρωπη, αν ληφθεί υπόψη σε τι κατάσταση έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Γάζας, λόγω του χρόνιου αποκλεισμού που έχουν επιβάλλει οι Ισραηλινοί.

Την ίδια ώρα όμως, υπάρχει και το πλοίο «Ταχρίρ», υπό σημαία Κομόρες το οποίο συμμετέχει στην ίδια αποστολή για τη Γάζα και παραμένει δεμένο στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, στην Κρήτη. Χθες, άντρες του Λιμενικού προσπάθησαν να αποσπάσουν τα χαρτιά του πλοίου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Και όλα αυτά, λόγω της «απόφασης» του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για απαγόρευση του απόπλου όλων των σκαφών που συμμετέχουν στην αποστολή και ελλιμενίστηκαν στην ελληνική επικράτεια. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Μανόλη Όθωνα, «υπάρχει μια απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης την οποία υλοποιεί πρακτικά λόγω αρμοδιότητας το υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Μια απόφαση κυβερνητική, κυρίως με βάση τη συνεννόηση του υπουργείου Εξωτερικών», κάτι που υλοποιεί το Λιμενικό.

Είναι πλέον σαφές, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου στοχοποιεί τη χώρα μας στον αραβικό κόσμο. Κι όλα αυτά ενώ εδώ έχουν μαζευτεί πάνω από 1.000.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Το ΠΑΣΟΚ «παίζει με τη φωτιά», δημιουργώντας με την πολιτική του τεράστια ζητήματα (και κενά) ασφαλείας. Η εχθρική της κυβέρνησης στάση έναντι του αραβικού κόσμου, έχει καταγραφεί διεθνώς και δημιουργεί ήδη τρομερά προβλήματα στην ελληνική διπλωματία, την ώρα μάλιστα που όπως όλα δείχνουν, το Ισραήλ αποκαθιστά σταδιακά τις σχέσεις του με την Τουρκία, με αφορμή τη στάση που τηρεί η τουρκική κυβέρνηση έναντι του καθεστώτος της Δαμασκού, που βρίσκεται αντιμέτωπο με υποκινούμενη εξέγερση.


epanastasi-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails