23 Μαρτίου 2011

Πίσω από τα λόγια του Βαλβέρδε...

Ο Γιώργος Νοικοκύρης αναλύει μέσω του blog του αυτά που κρύβονται πίσω από τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ποια είναι τα «θέλω» του Βάσκου ενόψει Champions League και ποιο είναι το...

«ζουμί» του καλοκαιρινού σχεδιασμού!

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι από τους προπονητές που τους αρέσει να μιλάνε συνεχώς. Η κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος Ελλάδας είναι λογικό να τράβηξε επάνω του τα βλέμματα των Ισπανών δημοσιογράφων και να αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στην πατρίδα του για τη νέα επιτυχία του με τον Ολυμπιακό.
Ο Βαλβέρδε μίλησε για όλους και για όλα και πίσω απο όσα είπε, κρύβονται πολλά που έχουν ενδιαφέρον να προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε.

Άλλωστε, στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε ειναι πιο ενημερωμένος απο την πρώτη, όπου δεν ήξερε κυριολεκτικά πράγματα και καταστάσεις. Τώρα μπορεί να μην είναι μανιακός με τα ΜΜΕ και να μην επιδιώκει να μαθαίνει καθημερινά τι γράφεται και τι ακούγεται για τον ίδιο, όπως έχουν κάνει σχεδόν όλοι (αν όχι όλοι...) οι προκάτοχοί του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο, όμως έχει μια “μυρωδια” απο όσα διαδραματίζονται. “Πάνω απο όλα παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο απο τον ΠΑΟ”, είπε ο Βαλβέρδε θέλοντας έτσι να “απαντήσει” στον Φερέιρα αλλά και τους “πράσινους” που ακόμη και τώρα θεωρούν πως άδικα πήρε τον τίτλο ο ΠΑΟ.
Προφανώς θα πιστεύουν πως και πέρσι άδικα το πήραν αυτοί, καθώς και τις δύο φορές έχασαν απο τον Ολυμπιακό...

Αλλά είπαμε αυτή είναι... πράσινη λογική. Πάμε παρακάτω. “Δεν ήταν εύκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα παρά το προβάδισμα των δέκα βαθμών”, είπε ο Ισπανός τεχνικός επισημαίνοντας τη διαφορά.
Ξέρει πως υπήρχαν στιγμές, λίγες, που δέχθηκε κριτική. Γιατί έχανε τα εκτός έδρας ντέρμπι, γιατί κέρδιζε με 1-0, γιατί επέλεγε αυτούς που επέλεγε και εσχάτως γιατί δεν βάζει τον Φετφατζίδη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Διαβάστε όλη την ανάλυσή του μόνο στο katimagiko.gr!

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails