23 Μαρτίου 2011

Ινιέστα και Βίγια... από κερί! (Video)

Με έναν πρωτότυπο τρόπο θέλησαν να τιμήσουν οι συμπατριώτες τους τους Αντρές Ινιέστα και Νταβίντ Βίγια για την προσφορά τους στην Εθνική Ισπανίας και τη συμβολή τους στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, καθώς, έπειτα από...

λαϊκή απαίτηση, οι δύο διεθνείς έχουν πλέον τα κέρινα ομοιώματά τους στο αντίστοιχο μουσείο της Μαδρίτης!



Οι δύο άσοι της Μπαρτσελόνα ήταν αυτοί που επιλέχθηκαν από τον κόσμο για να περάσουν στην... κέρινη αθανασία και βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια των ομοιωμάτων τους, δείχνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.

Οι εμφανίσεις των «φούριας ρόχας» που φορούν τα ομοιώματα (τα οποία κατασκευάστηκαν σε φυσικό μέγεθος) προσφέρθηκαν από τους ίδιους του παίκτες, οι οποίοι επέλεξαν και τη στάση στην οποία απεικονίζονται.

Ο σκόρερ του χρυσού τέρματος του τελικού στη Νότιο Αφρική έχει τα χέρια του δεμένα μπροστά στο στήθος του, ενώ ο Βίγια πίσω από την πλάτη του.

Στις δηλώσεις τους, ο Ινιέστα εμφανίστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα λέγοντας ότι έχουν βγει και οι δύο πολύ όμορφοι, ενώ ο Βίγια εξήγησε ότι δεν φοβάται μήπως τα ομοιώματα αποσυρθούν σε περίπτωση που η Εθνική δεν συνεχίσει με ανάλογες επιτυχίες, καθώς «Εμείς θα είμαστε Πρωταθλητές Κόσμου για όλη μας τη ζωή».

Δείτε το video των αποκαλυπτηρίων:




theplayer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails