15 Απριλίου 2011

Strand Craft 122 - Ένα ονειρικό Super Yacht

O Gray Design κατασκεύασε αυτό κομψό, υψηλών επιδόσεων μηχανοκίνητο σκάφος για την εταιρεία Strand Craft η οποία πραγματοποιεί με αυτό το σκάφος την είσοδο της στην αγορά των superyacht...

Το superyacht διαθέτει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο supercar ως tender (συνοδευτικό) του πλοίου. Το 38m superyacht θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί ταξίδια με τελική ταχύτητα τους 40 κόμβους με τους δύο κινητήρες MTU 16V4000 της ενώ θα πιάνει τους 55 κόμβους με τη χρήση των προαιρετικών Rolls-Royce ενισχυτών προσφέροντας πάνω από 14.000 hp.
Το Strand Craft 122 είναι ένα όραμα της απόλυτης λαμπρότητα μέσα και έξω, κρατώντας ένα εντυπωσιακό εσωτερικό αρτ ντεκόρ που μπορούν να προσωποποιηθούν σε κάθε εκλεκτικό γούστο. Το εσωτερικό διαθέτει τέσσερις μεγάλες κρεβατοκάμαρες, την υποδοχή και σαλόνι, παράλληλα με άνετες καμπίνες για το πλήρωμα. Tο Strand Craft 122 θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για άνεση, όπως με την 52 ιντσών TV και ηχητικών συστημάτων της Bang & Olufson σε όλα τα δωμάτια.

Με μαόνι για το πρωραίο κατάστρωμα και γυάλινο αίθριο που θα καλύπτει «το πιλοτήριο», το Express Strand Craft 122 »προσφέρει μια πραγματική εμπειρία ενός ανοικτού σκάφους με όλες τις ανέσεις ενός πλήρως κλειστού τύπου.
Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του SC122 είναι ένα ειδικά χειροποίητο supercar ή tender !! όπως αναφέρεται στην συγκεκριμένη περίπτωση .
Μια υδραυλική πόρτα γκαράζ προβάλλει προς τα πάνω και αναπτύσσει μια συρόμενη γέφυρα για να δημιουργήσει ένα δρόμο προς την έξοδο στο λιμάνι. Υπάρχουν δύο σκάλες που οδηγούν από το κατάστρωμα της γέφυρας προς την πλατφόρμα για κολύμπι.

Μια πιο προσεκτική ματιά στο supercar της SC122 αποκαλύπτει ένα προσαρμοσμένο στο πίσω μέρος, 880hp twin-turbo V12 κινητήρα με κατ 'εκτίμηση 375 χλμ/ώρα τελική ταχύτητα. Φτιαγμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα μπορεί να πιάσει τα 0-60 μίλια/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα.
Το πιλοτήριο είναι κατασκευασμένο όλο από γυαλί, ενώ στο τιμόνι και από πάνω, θα έχει 3 ψηφιακές οθόνες συστημάτων παρακολούθησης, καθώς και μια θερμική κάμερα για την νύχτα.

Συνολικά, το κατάστρωμα της γέφυρας έχει πολύ καθαρές, μινιμαλιστικές προσεγγίσεις της Μεσογειακής ζωής.Υπάρχουν τρεις μεγάλοι καναπέδες στο καθιστικό για 15 άτομα ενώ υπάρχουν 2 σκάλες δεξιά και αριστερά. Πίσω από το κλιμακοστάσιο υπάρχει μια κουζίνα και ένα ζεστό μπαρ ενώ προς τα δεξιά υπάρχει μια μεγάλη τραπεζαρία. Το κεντρικό σαλόνι μπορεί να μετατραπεί σε μια πολυτελή ντίσκο με ένα εξελιγμένο σύστημα ήχου surround από την Bang & Olufsen.

Στο μπροστινό μέρος , υπάρχουν 4 διπλές καμπίνες, το καθένα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα από τα ελλειπτικά αλεξίσφαιρα παράθυρα τα οποία εκτείνονται σε ολόκληρη τη γάστρα του πλοίου. Στην πλώρη υπάρχουν δύο καμπίνες για τα μέλη του πληρώματος. Ελληνικό μάρμαρο χρησιμοποιείται σε ολόκληρη την πλοίο με ελαφριά επένδυση Hexacon για να αντισταθμίσουν το αυξημένο βάρος των high-end εξαρτημάτων.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails