16 Απριλίου 2011

Τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου! (video)

Εκτός τριάδας είναι η τραγουδίστρια Σακίρα που ξεσηκώνει τους άνδρες με τους γοφούς της και το ιδιαίτερο λίκνισμά τους...
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το τραγούδι “Hips Don't Lie" που ερμήνευσε πριν μερικά χρόνια η Σακίρα η οποία διατηρεί δεσμό με τον σέξι ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Πικέ...

Απαρατήρητα δεν περνούν τα οπίσθια και της Τζέσικα Άλμπα αφού εκτός από την υπέροχη καμπυλότητα που έχουν, η ηθοποιός έχει "χτυπήσει" τατουάζ κοντά στο επίμαχο σημείο!

Από τη λίστα δε λείπει η Κιμ Καρντάσιαν που δε χάνει ευκαιρία να τα προβάλλει σε τέτοιο βαθμό που αρκετοί την κατηγορούν ότι έχει πλουτίσει για αυτό το λόγο και ότι έχει καταντήσει κουραστική...

Και ερχόμαστε στην καυτή τριάδα!
Τρίτη έρχεται η Ινέζ Σεντς, Μεξικάνα δημοσιογράφος, που έχει συζητηθεί αρκετά για τα υπέροχα οπίσθιά της με τους θαυμαστές της να μιλούν για τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο!

Δεύτερη είναι η Τζένιφερ Λόπεζ η οποία έχει παραδεχτεί πως στα σχολικά της χρόνια αισθανόταν άσχημα για το σώμα της αφού οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν ως κιθάρα.

And the winner is... Νάταλι Ουέμπερ! Μοντέλο από την Αργεντινή που σε κάθε φωτογράφηση προτιμά να ποζάρει από την πίσω πλευρά και όχι άδικα.
Και όσοι σκέφτεστε τι να κάνετε για να την κατακτήσετε μάλλον θα απογοητευτείτε αφού σύντομα θα παντρευτεί τον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, Μάουρο Ζαράτε.

Δείτε τα κάλλη της κ. Ουέμπερ!
 


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Related Posts with Thumbnails